Mardİn’ de gÖrev yapan ÖĞretmenler buraya!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oguz_mu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@oguz_mu
arkadaşlar mardinde görev yapan kişiler olarak kendimizi tanıtırsak hem bu site aracılığıyla tanışmış hemde mardine yeni atanıp gelecek olan arkadaşlarımızın sorularına yanıt verebilirz.. okuloncesi eğitimin mardinde yaygınlaşıp gelişmesi icin yapılan herturlu projenin destekcisiyiz.. lütfen buraya yazan arkadaşlar sayfayı sık sık takip etsinler bir birimizden kopuk olmayalım.. özellikle atama doneminde yeni atanacak arkadaşlara bilgi vermek ve yol göstermek acısından son derece önemsiyorum cunku benim cok zorlandıgım bir durum olmustu..
ben mardin oratakoy hasan lami anaokulunda bu sene göreve başladım sitenin eski uyelerindenim ama uzun sure giremiyordum artık daha fazla buradayım ..

merhaba hocam. bende mardinde görev yapmıyorum ama mardinli olunca yazayım dedim.ben midyat ilçesindeyim.sorusu sorunu olan arkadaşlara yardımcı olabiliriz.

meraba arkadaşlar bu sayfayı bulmam çok iyi oldu. ben bu sene mardin kızıltepe dikmen anaokuluna atandım. mardin hakkında hiç bilgim yok beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar ben de mardin derik te görev yapıyorum. Buralar çok güzel özellikle insanları çok sıcak hiç beklemediğim kadar insancıllar

Merhaba! Diyarbakırda görev yapıyorum ama Mardin Dargeçitliyim. Aralıkta Diyarbakır'a atandım ve çok sıkıntı çektim burda. Okulumdan da pek bi destek alamadım. Dargeçit' e atanan varsa yeni atama ile yardımcı olmak isterim. Tatilde Dargeçitteyim.

mrb ben de mardin kızıltepeye atandım. Gerçekten çok güzel bir ortamımız var.

Mardin merkeze il içi tayin istiycem bana önereceğiniz okullar varmı bilgisi olan varmı şimdiden tşk

mrb arkadaşlar hem mardinliyim hem de mardinde çalışıyorum. Ve çok memnunum.

mardin midyatta gorev yapiyorum yeni geldim guzel bir yer var mi midyatta gorev yapan

selam arkadaşlar bende mardinliyim ve mardinde kabala beldesinde bu 3 yıldır çalışıyorum. çok memnunum il içi atama döneminde puanlarımızı ve tercihlerimiz hakkında konuşalım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri