Mardin de düzenleyelim arkadaşlar!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan blueee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
bende çok istiyorum biz mardinde oldukça kalabalığız mazıdağda yani ilçesinde bile enaz 20 okulöncesi öğretmeni var. yani bence mutlaka gelmelisiniz yeni atanan öğretmenler olarak bu seminerlerin bize çok faydası olacak. şimdiden çok teşekkür ederim iyi çalışmalar

maralbas ben merkezde yenişehirde oturuyorum. yeşillide çalışıyorum.bu ay seminer yoğunluğu nedeniyle ancak mayıs sonuna mardine sıra gelecekti. okul öncesi şenliklerinin 1 hafta sürecek olması ve aöf sınavı ile aynı tarihte çakışacaktı. bu nedenle önümüzdeki dönem başı inş. öncelikle mardinde başlayacağız seminerlere...selçuk hocam unutmazsa tabii:)))

inş. mardin unutulmazz!!!!!!!!! 22 mayıs şanlıurfa seminerine katılcağım.

anlaştık o zaman urfaya çıkarma yapma vaktidir:)))

anlaştık o zaman urfaya çıkarma yapma vaktidir:)))

hocam siz mardin'de görevliymişsiniz bende midyat'ta....
önümüzdeki yıl inş. mardin'de bir seminer düşünülüyor..
mardin çıkartması da hiç fena olmaz :)

Tamamdir urfada gÖrÜŞÜp taniŞiriz :) gÜzel geÇeceĞİnden emİnİmmm.

mardine bekliyoruzzzzz.....

ihti mardinin nerseinde görev yapıyorsun?

önümüzdeki dönem mardinde olacak hocam. siz şimdiden tüm çevrenizde reklamımıza başlayın:)))

selçuk hocam artıkkk duy sesimizi yahuuuu gelin artık şu mardine :) hem bir gün olmasın 2 gün olsun 1.gün seminer olsun 2. gün gezi olsun kalacak yer sorunu olanlar bizim evin damında yer var oarada misafir edebilirim:)

mardinde hala bir seminer düzenlenmedi değil mi arkadaşlarr... bence çok faydalı olacağına inanıorum bendee.. 4 gözle beklioruzz...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri