Evet arkadaşım, görevlendirildiğin okul hangi ilçedeyse o ilçenin milli eğitim müdürlüğüne gidiyorsun. Orada verilen evrakları dolduruyorsun.deniz34 şunu yazdı:birde memur bana telefonda il meb e gitmene gerek yok hersey ilçeden halloluyo dedi öyle mi istanbul da?
Diplomanın aslı mutlaka bulunsun yanında. Ona da bakmak istiyorlar.
Onaylı başvuru formu, sonuç belgesi ve diplomanın da 2 fotokopisi isteniyor.
Tüm işlemler ilçeden yapılıyor.
Ayrıca işlemlerden sonra okula gidip evraklarını teslim ettiğinde ilgili banka ve şubeden hesap açtırman söyleniyor. Hesap açtırma sırasında da ya ikametgah belgesi yada ismine gelen bi fatura isteniyor.
Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olabilirim 😉
Kolay gelsin 😉
teşekkürler _rose_, güzel bir konuya temas etmişsiniz, MASAK kapsamında hesap açtırmak için fatura (iski,telefon vs gibi) yada ikametgah gerekiyor adınıza_rose_ şunu yazdı:Evet arkadaşım, görevlendirildiğin okul hangi ilçedeyse o ilçenin milli eğitim müdürlüğüne gidiyorsun. Orada verilen evrakları dolduruyorsun.
Diplomanın aslı mutlaka bulunsun yanında. Ona da bakmak istiyorlar.
Onaylı başvuru formu, sonuç belgesi ve diplomanın da 2 fotokopisi isteniyor.
Tüm işlemler ilçeden yapılıyor.
Ayrıca işlemlerden sonra okula gidip evraklarını teslim ettiğinde ilgili banka ve şubeden hesap açtırman söyleniyor. Hesap açtırma sırasında da ya ikametgah belgesi yada ismine gelen bi fatura isteniyor.
Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olabilirim 😉
Kolay gelsin 😉
Eee sistem kitlenip 1 saat sıra bekleyip tam sıram gelmişken ikametgah gerekiyo lafını duyunca ve bir sürü aksilik sonucu mesai bitimine 5 dk kala bankaya yetişince es geçmek mümkün olmuo =) Ben yandım eller yanmasın =PMaYdaNoz şunu yazdı:teşekkürler _rose_, güzel bir konuya temas etmişsiniz, MASAK kapsamında hesap açtırmak için fatura (iski,telefon vs gibi) yada ikametgah gerekiyor adınıza