Makasla Ve Oyun Hamuruyla Taniştik..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esmaögretmen
MAKASIMIZ YETERLİ SAYIDA DEĞİLDİ AMA SIRAYLA DA OLSA MAKAS KULLANMAYI ÖĞRETMEYE ÇALIŞTIM.SINIFIMIZ GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE BERBAT OLDU TABİ.AMA OYUN YOKUYLA MİNİK YILDIZLARIMA BÜYÜK PARÇALARI TOPLATINCA GERİSİ DAHA KOLAY OLDU BENİM İÇİN.NEYSEKİ KAZASIZ BELASIZ BİR GÜN OLDU...

ASLINDA OYUN HAMURUMUZ VARDI AMA YAZIN HEPSİ ÇALINDI MALESEF.BİZDE BENİM YAPTIKLARIMLA İDARE EDİYORUZ.ÇOCUKLARA HAMURU ANLATMAK KOLAY OLMADI.YENMEMESİ GEREKTİĞİNİ ANLATMAK TA TABİ..BİR ÖĞRENCİMİN YAPTIĞI HERHANGİ Bİ ŞEKLE AFERİN DEYİNCE DİĞERLERİDE AYNI ŞEYİ YAPIYOR:)))

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR esmaögretmen... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

esmacım harikasın yine.makas yok kağıt yok demeden yine görevini yapmışsın.enerjine hayranım canım.

Teşekkürler Arkadaşlar.gamze Hocam Tamamen Katiliyorum Size.bez Konusunda Haklisinizda Makas Yeterli Olmadiği Için Hepsini Bezin Etrafina Oturttuğum Zaman Kavga Ediyorlar.ben De Makas Sirasini Bekleyenleri Serbest Biraktim Artik.kisaca şimdilik Böyle Idare Etcem Artik Hocam.güzel Yorumlariniz Için çok Teşekkürler.amin Duaniza...

Çok şekerler canım. Çok teşekkürler...
Hepsini kocamn öpüyorumm:):):)

Sevgili Pretty Selamlarini Ve öpücüklerini Ilettim Benim Yaramazlara..:))

bu enerji bu azim maşallah esma hocam...
darısı başımıza inş.

tesekkurler paylasımın ıcın basarılar canım

Cennetcim Teşekkürler Canim.sana Da Başarilar Dilerim

rica ederim canım.o senin şekerliğin:))

başarılar öğretmenim..umarım imkanlarınız biraz daha iyileşir...

Teşekkürler Canlarim Mesajlariniz Için:)

Teşekkürler hocam paylaştığınız için, çok mutlu oluyorlar sayenizde iyi ki onlarla berabersiniz:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri