LYS Başvuruları Yarın Başlıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zeynep KIYCAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@Zeynep KIYCAK
Üniversite adayları için sınav maratonu devam ediyor.
Haziran ayının ikinci yarısında yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavları için başvurular yarın (05.05.2010) başlıyor.
180 Puan Alan 1 Milyon 233 Bin Aday Başvurabilecek
Üniversiteye girişte ikinci basamak LYS’lere ilk sınavdan 180 puan üstü alan 1 milyon 233 bin aday başvurabilecek.
Beş kategoride yapılacak sınav için adaylara her hangi bir kısıtlama yapılmadı.
Adaylar girmek istedikleri her sınav için 20 TL ödeyecek. Başvurular bireysel olarak internet üzerinden ve başvuru merkezlerinden yapılacak.

Ygs den 319 aldın aöf istiyorum.lys ye girmeyi düşünmüyorum.lys ye girecek olanlara başarılar.

ben ygs den 307 aldım açık öğretim okul öncesi öğretmenleği istiyorum ama meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim gelmeyeceğini düşünerek lys ye giricem umarım bu puanım yeterlidir

ben ygs den 307 aldım açık öğretim okul öncesi öğretmenleği istiyorum ama meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim gelmeyeceğini düşünerek lys ye giricem umarım bu puanım yeterlidir

en yüksek puanınız mı 307?

evet en yükseği 307

hayırlısı olsun....
okulumdaki rehber öğretmenim 300 den yukarısının şansı olacağını söyledi....tercih listenizde bulundurun bence....

lys ye girdiğimde yinede bu ygs puanımdan yararlanabilecekmiyim ben açık lisedenim ve dershaneye gitmedim danışacağım bi bura var

hayır lys ye girsenizde puanızda düşme olmaz... tercih döneminde ygs puanlarınızlada tercih yapabilirsiniz...:)

tşk ederim sizin bilginiz varsa rica etsem bilgi verirmisiniz lys de sözel bölümden girdiğimde hangi derslere çalışıp hangilerine girmem lazım çok sağolun ayrıca ilginize..

rica ederim:)
LYS-3 : Edebiyat-Coğrafya Sınavı (Türk Edebiyatı, Coğrafya-1)
* LYS-4 : Sosyal Bilimler Sınavı (Tarih, Coğrafya-2, Psikoloji/Sosyoloji/Mantık)

:)tşk ederim çalışmaya başlasam iyi olur :)

merhaba arkadaşlar. bir konu hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.. ygs 4 den 349 ygs 3 den 317 aldım.

hayalim selçuk ç,g.öğrtm idi. fakat o bölüm bu yıl kaldırılmış çok üzüldüm .l
ys ye gireceğim acaba lys den alacağımız puanların bizim alanlarımıza bir katkısı var mı artık yoksa bizim için tümden alan dışımı ?

lys ye girdiğimde yinede bu ygs puanımdan yararlanabilecekmiyim ben açık lisedenim ve dershaneye gitmedim danışacağım bi bura var
arkadaşım dershaneye gitmeseniz bile birçok deshne rehber hocaları size yardımcı olabilir.herhangi bir dershaneye giderseniz rehber hoca ile görüşecem derseniz hocalarımız yardımcı olacaktır.ben dershaneye gitmiştim fakat görüş alışverişinde bulunmak için beni tanımayan ve kayıtlı olmadığım birçok dershaneye gitmişitim ve bana çok yardımcı olmuşlardı...bence birkaç dershane dolaşın bilginizeeeeee. çünkü onlar bu işin uzmanıdır..............:36_3_12:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri