LÜtfennnn İzleyİn!!!!

30 BİN SÖZLEŞMELİ ALIMI GERÇEK BEN DE OKUDUM. ÖNCE 10 BİNMİŞ 30 BİNE ÇIKARILMIŞ VE DÜZENLEME YAPILIYORMUŞ O YÜZDEN KONTEJYANI GEÇ YAYINLIYORLARMIŞ. personel.meb.ntr.güncel (ALINTI)(Henüz resmi bir açıklama yok)

şubatta 30,000 e hazır olun arkadaşşlar kanalalr 30,000 diye bağıyor dün gece ÜLKE TV VE CİNE 5 30,000 İ AHABER GEÇTİ (Forum sitesinden alıntı)

Büyük eyleme anlamlı destek
Türkiye’yi sarsan KPSS skandalında mağdur edilen onbinlerce öğretmen, eğitimcinin eylemine Türk Eğitim Sen destek kararı aldı
Atanamayan yüzbinlerce öğretmenin hukuki haklarını aylardır savunan, kopya çetesine karşı yürütülen mücadelede yaptığı açıklamalarla dikkati çeken Türk Eğitim-Sen Başkanı İsmail Koncuk, mağdur öğretmenlerin Ankara’da yapacağı büyük buluşmaya Adana, İzmir ve İstanbul’dan otobüs kaldırarak destek vereceğini duyurdu.
KPSS kopya skandalını protesto etmek, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Şubat ayı içerisinde en az 30 bin öğretmen ataması yapma taleplerini kamuoyuna duyurmak için 15 Ocak’tda Ankara’da buluşmaya hazırlanan öğretmenlere en anlamlı destem Türk Eğitim Sen’den geldi. Sendika’nın İzmir, Adana ve İstanbul’dan kaldıracağı otobüsler 14 Ocak’ta yola çıkıyor.
İstanbul’dan gidecek olanların 14 Ocak Cuma günü saat 22.00′de Taksim’de AKM önünde, Anadolu yakası için Kartal Köprüsü, İzmit’te ise Halkevi Durağında hazır olmaları istendi.

bana göre bunların hepsi planlanmış gibi önce kopya olayı çıktı daha sonra atamalar durduruldu ve büyük açık ücretlilerle dolduruldu ve tabiki istedikleri de buydu daha sonra iinsanların umutlarıyla oynanıp sınav iptal hop puanlar düştü kopyacılar atandı ve şimdi kopyacılardan bahseden dahi yok çünkü çoğu atandı ya kadiköydeki okula atanan 11 kişiyle ilgi ne diyorsunuz hemde düşük puanlarla ya da pardon torpille ve bizlerde özellerin kaprislerine mahkkum nezaman adalet olucak

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri