Lutfen yardım :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eiqut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@eiqut
Herkese mrb ben Aykut. Ankara univ. okul oncesi ogret. bu sene kazandım. hazırlık okuyup okumamakta kararsızım. goruslerinizi yazarak yardımcı olurmusunuz?

hazırlık okuyup okumaman bence biraz üniversitenin kalitesine bağlı gerçekten iyi bi dil eğitim veriyolarsa ki bunu ancak okuyanlardan öğrenebilirsin senin için faydalı olabailir... ama bi seneni boşuna harcıyacaklarsa okumasan daha iyi bence...

mrb ben ezgi bende Ank. uni okul öncesini kazandım. hazırlık okuma konusunda bende kararsızım.Bölümümüz için faydası olur mu? Senemin boşa gitmesini de istemiyorum:S

ben açıkcası bizim bölüm için tavsiye etmiyorum.neden?tamam dil öğrenmek cook büyük artı,cok güzel ama öğretmenlikte yurt dışı düşünmüyorsan boşa gidecek dil öğrenmen.mimarlık,mühendislik te cok gerekli.benm arkadaşlarım boğaziçi ve odtu de hazırlık okudu(orada zorunlu) 3 yıl cabaladılar,gecemediler,tekrar sınava girip başka üniye yerleştiler.noldu zamanları gittii.benim fikrim bu...
hayırlı olsun ikiniz içinde...

evet haklısınız.Bende zamanımı harcamak istemiyorum.Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim:)

arkadaşlar eğer yüksek lisans yada yutdışı düşünüyorsanız hazırlık okuyun yoksa bencede gerek yok.1sene harcamayın.kursa giderek ingilizcenzi geliştirebilirsiniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri