Lütfen plan konusunda bana yardımcı olun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kgul
Arkadaşlar ben aralık atamasında kadroya geçtim. Öğrencilerim yok alan taraması ile oluşacak sınıfım. ben şimdi ikinci dönemde başlıcam ve okula daha yeni gelen çocklara nasıl bi plan uygulayacağım şaştım kaldım:((((

Hayırlı olsun arkadaşım.Yapacağın en güzel şey yıllık planını çıkar.Başlayacağın tarihten itibaren günlük planlarını al.Ve plana göre devam et.Önceki konularıda hızlıca etkinliklerle pekiştir.özellikle rakamlar için diyorum.sonrası ve diğer konular planlara göre gidersin kolay gele....başarılar

çok teşekür ederim arkadaşım bakalım yapıcaz artık bişeyler umarım başarılı olurum. çünkü van da çalışıcam birde çocukların dil problemleri olucak

çok teşekür ederim arkadaşım bakalım yapıcaz artık bişeyler umarım başarılı olurum. çünkü van da çalışıcam birde çocukların dil problemleri olucak
hayırlı olsun hocam bizlerde dua edin inşllaah vatanın her toprağı bizim ve siz gibi fedakar öğretmenlere ihtiyacı var her anadolu çocuğunun..inşallah bizlerde nasip olur hocam.. dualarınızı eksik etmeyiniz.şimdiden sabırlı çalışmalar diliyorum.. sizide ayrıca tebrik ediyorum

çok teşekkür ederim arkadaşım inş.. darısı bekleyen bütün arkaadşlarımın başınaa

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri