lütfen bir fikir verin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ogretmen87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ogretmen87
değerli arkadaşlar anneler günü yaklaşıyor. fakat bir öğrencimin annesi ve babası yakın zamanda boşandılar ve çocuk babasıyla yaşamaya başladı. örneğin anneler günü kapsamında annelerine çiçek yaptığımız gün eve göndermeyi düşünüyorum ama bu konuda nasıl hareket etmemi önerirsiniz? şimdiden teşekkürler öğretmenlerim.

Hocam Bence, Çocuğun Annesi ve babasıyla ayrı ayrı özel bi görüşme yapmanızçocuk açısından verimli olur kanısındayım... Tamam ayrı olabilrler, tamam çocuk babasıyla bi,rlikte yaşıyor olabilr ama sizin özellikle babayla konuşup çocuğun gelişimi ve geleceği açısından hayati olan konulardan birisi olması sebebiyle elinizden geldiği kadar anlatırsınız.... Büyük ihtimalle yapacaktır.... Siz önceyle Babaya güzelce anlatın, çocğunun annesiyle grüşmesinin engellenmemesi vb konularda... Ona göre de çiçek mi gönderirrsiniz anneler günü kartı mıu gönderirsiniz size kalmış artık....

saygılarımla...

bencede aileyi durumdan haberdar edip çocuğun bu durumdan nasıl etkileneceğini söylerseniz eminim babası da onun için anlayışla karşılayacaktır. eğer ki babası ile annaesi tamamen görüşmüyorlar ise annesine ulaşarak o gün okula çağıra bilirsiniz hem çocuk için de güzel bir süpriz olur.

teşekkür ederim arkadaşlar. çocuğun velisi babaanne. babayı şuana kadar hiç görmedim. fakat boşanma konusunda bir pedagogtan yardım aldıklarını biliyorum. ancak dediğim gibi veli babaanne olduğu için zor durumdayım biraz da. ara sıra anne ile görüşüyormuş çocuk. olmazsa babaanne ile görüşüp anneler gününde eve bir faaliyet göndereceğimi ve anne ile görüşmesinin bu hafta sonuna denk getirilmesinin çok yerinde bir karar olacağını söyleyeyim. en uygunu bu değil mi arkadaşlar?

nihal hocamla aynı fikirdeyim..çocuğun velisiyle görüşüp bu durumun önemini anlatabilirsiniz..annesini okula da davet edebilirsiniz..ne olursa olsun çocuğun annesini görmek en doğal hakkı..hem çocuk için de çok iyi olur..anne için de çok güzel bi hediye olur bu....

baba ile görüştüm hafta sonu çocuk annesiyle olacak:) aklımdaki soruların cevabını sayenizde buldum çok mutluyum:) teşekkür ederim:emot68:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri