lütfen bir akıl verin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mhmtakf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mhmtakf
okul öncesi 2. sınıf öğrencisiyim. drama dersmiz için yıl sonu ödevi teslim edeceğiz bir drama etkinliği yapıp bunu videoya çekicez ama hocamız bunu sadece çocuklarla değil kendi arkadaşlarımzla da yapabileceğimizi söyledi. bizim yaşımıza uygun drama yapabileceğim bir hikaye önerebilirmisiniz?

biz bu derste sınıf arkadaşlarımızı 6 yaş çocuğu varsayarak ödev sunumu yaptık.Sadece bu derste değil 3 ve 4.sınıfta da diğer ödev sunumlarınızda aynısını yapmanız gerekecek benim görüşüm.Siz öğretmen onlar da 5-6 yaş grubu çocuk gibi davranmalı ki gerçekçi olsun.O yüzden herhangi bir anasınıfına uygun drama işini görür:)

Sevgiyi ve dostlugu anlatan bir drama kullanabilirsiniz hayvan kostümleri olabilir hatta,üzgün bir kedi,onu arayan sahibi buluca cok sevinmesi vb. Mimik ve hareketlerle bide fon müziği eklerseniz iyi bir sonuc cıkar bence

biz bu derste sınıf arkadaşlarımızı 6 yaş çocuğu varsayarak ödev sunumu yaptık.Sadece bu derste değil 3 ve 4.sınıfta da diğer ödev sunumlarınızda aynısını yapmanız gerekecek benim görüşüm.Siz öğretmen onlar da 5-6 yaş grubu çocuk gibi davranmalı ki gerçekçi olsun.O yüzden herhangi bir anasınıfına uygun drama işini görür:)

hocaya sorduk eğer büyüklerle yapacaksanız hikayede ona göre değişsin dedi kçük çocuk taklidi yapmayın dedi o yüzden napacağımı bilemedim:)

o zaman günlük hayatınızdan sizler için öenmli bir konuyu hep beraber ele alarak bi yetişkin gözüyle çok güzel drama çıkartırsınız bence :)

Ders verici bir şeyler olsun konusu bence mesela yaşlılara taşıtlarda yer verme karşıdan karşıya geçerken yardım etme onların alışveriş torbalarını taşıma...Ya da insanların yerlere çöp atmasının yanlış olduğu yüksek sesle müzik dinlemenin komşuları rahatsız edeceği nazik saygılı olmamız gerektiği gibi yoplumsal yaşam kuralları bence seçilebilir konu için.Madem çocuk olmayın diyor acaba ne yapcakmışınız çocuklarla karşılaştığınızda:))Sizde onun dedğini yapın bakalım:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri