Lütfen bana dua edin!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selvi SOYLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@Selvi SOYLU
Sevgili üyelerimiz değerli arkadaşlarım;şu an çok ciddi bir ailevi bir sıkıntım var..bunalımlı günler yaşıyorum..o yüzden sitedede çok aktif değilim fark etmiş olabilirsiniz..
Benim için dua edin arkadaşlar!...bu sıkıntılı günlerimden hayırlısıyla kurtulmam için..inanın okulda ders işleyemiyorum...şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..sizinle paylaştım çünkü biliyorum ki;Biz Çok Büyük Bir Aileyiz!..

HOCAM İNSALLAH BİR AN ÖNCE SIKINTILARINIZDAN KURTULUR FERAHA ERİŞİRSİNİZ.... hANGİMİZ YASAMIYORUZ Kİ BÖYLE GÜNLER.... dUACINIZIM TABİKİDEEEE.....

teşekkür ederim esra hocam..dualrınız güç verecek inşallah

Sevgili üyelerimiz değerli arkadaşlarım;şu an çok ciddi bir ailevi bir sıkıntım var..bunalımlı günler yaşıyorum..o yüzden sitedede çok aktif değilim fark etmiş olabilirsiniz..
Benim için dua edin arkadaşlar!...bu sıkıntılı günlerimden hayırlısıyla kurtulmam için..inanın okulda ders işleyemiyorum...şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..sizinle paylaştım çünkü biliyorum ki;Biz Çok Büyük Bir Aileyiz!..

İnş en kısa zmanda atlatırsınız sorun her ne ise allahtan gelen bi imtihan gözüyle baktığımız da daha hafifletici oluyor inanın kendinizi üzmeyin çünkü bi tane daha selvi yol :) iyi bakın kendinize dua ederiz biz ama sizde bu kdar duaa karşılı inadına gülümseyen ve pozitif bi insna olmaktan vazgeçmeyin ;)

sağolun hayriye hocam..inanın çok uğraşıyorum... imtihan dünyasındayız tabi ..hayatımın en zor kararlarından birini vermek üzereyim..bu yüzden çok bunaldım..inşallah hayırlı bir şekilde atlatırım bu problemi..

hocam,tabii ki farkettim bu aralar daha az uğradığınızı...sıkıntınız her neyse,ALLAH'ın da izniyle inşallah biran önce düzelir,çözüme ulaşır.Dualarım sizinle,emin olun.En büyük ilaç duadır,çok iyi olmuş bizimle paylaşmanız...iyi haberlerinizi almayı beklicez...

sağolun hayriye hocam..inanın çok uğraşıyorum... imtihan dünyasındayız tabi ..hayatımın en zor kararlarından birini vermek üzereyim..bu yüzden çok bunaldım..inşallah hayırlı bir şekilde atlatırım bu problemi..

özel bi sorun nalıyorum ama bana klırsa sizin hayatınızı etkileyecek olsada yine de bi iblene ve bi büyüğe danışmanız istişare çok öenmli ama tabi birde istihare var bi dnersiniz en kısa zmanda tekrar yarım sever paylaşmayı seven biiri olarak göreceğimizden eminim sizi :)

en kısa zamanda aranıza daha iyi ve akti bir şekilde dönmeyi isatiyorum..istiareyi düşündüm ben de..teşekkür ederim tuuba hocam ve hayriye hocam..Dualarınız ferahlattı teşekkür ediyorum hepinize!..

Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.Unutma "Görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler."

dualarımız seninle hocam elimizden gelen bir şey varsa yapabileceğimiz her zaman yanındayız. sakın unutma BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ...

teşekkür ederim nihal hocam ve büşra hocam..sizlerin yanımda olduğunuzu bilmek inanın rahatlatıyor..

ah Selvi öğretmenim Allah yardımcınız olsun . Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Allah razı olsun zeynepcim..

hangimiz neler yaşamıyoruz ki selvi hocam. gerçekten de her geçen gün yeni bir imtihanla olgunlaşıyoruz ama herşey bizim için. hayatta herşeyin hayırlısı olsun ve unutmayın;her hayır sandığınızda şer,her şer sandığınızda bi hayır vardır. umarım allah'ın izniyle sıkıntılı günlerinizi atlatrsınız. dualrım sizinle..

Sayın Hocam Allah yar ve yardımcınız olsun.İnşallah sıkıntınızı en kısa zamanda aşarsınız.Bende uzun zamandır uğrayamadım siteye o yüzden şimdi gördüm.Gecikmelide olsa dua Allah katında her zaman geçerlidir.Rabbim hepimizin sıkıntılarnı en iyi ve en doğru şekilde atlatmayı nasip etsin.(amin)

sıkıntılar insana vazife olarak gelir. zamanı gelince çekip gider
hiçbir şey insanda kalıcı değildir,ne güzellik ,ne sağlık ne servet ne de ACILAR hepsi bir gün geldikleri gibi geder.
RABBİM en kısa zamanda sıkıntılarınızdan kurtarsın sizi selamete ulaşmanız dileği ile

İnşallah hayırlısıyla en kısa sürede sıkıntınızı aşarsınız. Allah yardımcınız olsun.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..güç verdiniz..yalnız olmadığımı hissettim..

hocam dilerim sıkıntınızı bir an önce en hayırlı bir şekilde aşarsınız unutmayın ki bizler sadece palaşım yapalım vakit geçirelim vs. anları için burda değiliz bütün yorumlarda bizim gerçekten BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUMUZUN KANITI.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri