Lisans mezunu tecrübeli anaokulu öğretmeniyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sonay vehbi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sonay vehbi
1994 yılında kız meslek lisesi çocuk gelişimini bitirdim. İstanbul da Çeşitli kurumlarda görev aldıktan sonra İzmir Çeşme ye taşındım ve a.ö.f okul öncesi öğretmenliğini bitirdim.ÇEŞME DE KENDİ okulumu açtım M.E.B bağlı okulumda 7 sene hizmet verdim.İstanbula dönme kararı aldığımızdan dolayı kurumu DEVRETMEK zorunda kaldım.1977 doğumluyum ve adaylığım kalkmıştır.Şimdi güvenli ve huzurlu bir ortamda mesleğime devam etmek istiyorum.kADİKÖY VE KARTAL ARASI OKULLAR TERCİHİMDİR.Daha önce işletmeciliğe sahip olduğumdan dolayı okulun her türlü evrak işinde de yardımcı olabilirim.TEŞEKKÜR EDERİM.

eğer ilgileniyorsanız lütfen 216 410 42 48 ile irtibata geçin.

Merhabalar..
Şu anda tatİldeyİm.sİzİn İÇİn bİr acİlİyet varmi ? EĞer Öyleyse ÜzÜlÜrÜm.ÇÜnkÜ tatİle daha dÜn Çiktim.ama acİl deĞİl yenİ dÖneme hazirlik İÇİnse dÖner dÖnmez mutlaka sİzİnle İrtİbata geÇmek İsterİm..teŞekkÜrler.

Sİze ulaŞmaya Çailitim ancak maalesef ulaŞamiyorum.eĞer halen dÜŞÜnÜyorsaniz sİzİnle İrtİbata geÇmek İsterİm.

Sİze ulaŞmaya Çailitim ancak maalesef ulaŞamiyorum.eĞer halen dÜŞÜnÜyorsaniz sİzİnle İrtİbata geÇmek İsterİm.
iş arayısınız devam edıyorsa bızımle ırtıbata gecermısınız. Tşk.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri