Kurban Bayramı için kart - etkinlik - resim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AYŞE NAZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
turuncu olukludan olcaktı aradı ama yok yardım arkadaşlar

ya neden koyunla ilişkilendiriyosunuz anlamdm çnkü bayramda dana da kesilir ozaman dan yapalım yani

arkadaslar kagıt calısmalarında yada proje calışmalarında gormustu bi inek vardı mobil olarakta ben onu bayram kartı yapıcam oluklu kartondan olma olucak

çok yaratıcı bi fikrimiş hocam kutlarım :D

arkadaşlar arma yaptım bulamadım ya bi inek olcaktı turuncu olukluludan olma hatta o sayfada bircok etkinlik vardı şu an bulamıyo resminide kopyalamıştım kullanırım diye fakat format attıgım için resimde gitti yana yakıla o inegi arıyorum bayrama az kaldı lütfen yardım

merhaba arkadaşlar aslında benımde çok ihtiyacım var. ama arkadaşın dediği gibi bende koyunla alakalı bir kartı düşünmüyorum.daha değişik bir kat teklifiniz varmı baya zaman kaybettim. acele lazım.

merabalar ben lise 3 öqrencisiyim özel eqitim kurumunda haftada bi qün stajım war we kurban bayramı için bi etkinlik arıyorum deqişik we qüzel ama basit olmalı yardımcı olursanız çok sewinirim şimdiden çok tşkler

ArkadaŞlar kurban bayrami İle İlgİlİ etkİnlİklerİnİz var mi paylaŞir misiniz

slm bna kurban bayramı için kurban bayramında kesılebilecek hayvanların resımlerı,etkinlikleri lazm yardımcı olursanız cok sevınirim şimdiden teşekkür ediyorum

cok teşekkürler;)

emeğinize saglık çok teşekkür ederim:)

arkadaşlar kurban bayramı ile ilgili günlük plan hazırlayacağım. varsa kurban bayramı ile ilgili hikaye örneği paylaşabilir misiniz??Ayrıca fen ve matematik etkinliğinde neler yapabilirim? ilginize teşekkürler...

arkadaslar acılmıooo :S

ben bi turuncu kartonun üstüne koyun resmi çizdim o koyunu pamukla kaplattım simlede yanlarına süsleme yaptırdık iç tarafınada iyi bayramlar ddik hem görünüşüde gzl oluyoooo tavsiye ederimm

merhaba bende koyun yaıyorum üzerine pamuk yapıştırım gönderiyorum .Daha doğrusu çocuklar çalışıyorlar.

kabuklu fıstıkları bilirsiniz onun üzerini beyaz yün iple kaplayıpta koyun yapabilirsiniz küçük ama şirin bişey oluyor onuda küçük zarfların açılış kısmına yapıştırıp içinede küçük kart hazırlayıp zarfla gönderebilirsiniz kartları koyun dışındada ben seramik hamurundan hamur kalıpları yardımıyla şekerle yaptırıp hediye paketi jelatin falan süsletip şekerliğin içine koyacağız bayram deuince ne olursa olsun ister kurban ister ramazan ilk şeker gelir akla diye düşündük sınıfımla umarım işinize yarar

kurban bayrami ile ilgili bir hikaye slytli anlatim lazim :( yarimci olabilirmisiniz_?

kurban bayrami ile ilgili sesli goruntulu hikaye yokmu hic:(

ya yeşil fon kartonunu ikiye katlayın bi tarafına bayram yazısı yazın diğer tarafına şeker kabuklarını yapıştırabilirsiniz buda benden size

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri