Küçük ördek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zubeyde74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zubeyde74
[align=center]bak şu küçük ördek ne hoş yüzüyor{2 kez}yüzüp giderkende dalıp çıkıyor{2} vak vaka vak vak vak vik viki vik vik vik{2} bak şu küçük ördek ne hoş yüzüyor{2} beyaz tüylerinden inciler akıyor{2}vak vaka vak vak vak vik viki vik vik vik{2} öğrenciler daire olurlar ortaya bir ördek seçilir. vak vak kısmında kollar vik vik kısmında popo hareket ettirilir. bu hareketlere bayılıyorlar.eminim sizin öğrencilerinizde sever.[/align]

Çok güzel bir şarkı. Teşekkürler. Peki bu şarkının melodisi nasıl?Müzik marketlerde kasetini bulabilirmiyim?

didemo' Alıntı:
Çok güzel bir şarkı. Teşekkürler. Peki bu şarkının melodisi nasıl?Müzik marketlerde kasetini bulabilirmiyim?
bulabileceğini sanmıyorum canım.hızlı bir ritimle söylüyorsun.beğendiğine sevindim.

güzel bir şarkı melodi işi zor ama

çok eğlenceli bi şarkıdır..teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler...

ewet gerckten cok güzel bi sarkı ben okulda cocuklara ögrettim gerckten cok sewdiler ve herzamn sölemek istiyolar hareketleri falan cok hoslarına gidiyor

çok güzellll BİR ŞARKI GERÇEKTEN. MÜZİĞİNİ EKLEYEMEZ MİSİNİZ...ÇOK ARADIM HİÇBİR YERDE YOOK.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..:110103_aphextwinz_p

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri