Küçük Kızın Armağanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gokben
Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı...

Bayram sabahı küçük kız paketi getirip "Bu senin babacığım" dediğinde üzüldü, acaba gereğinden fazla mi tepki göstermişti kızına... Bir gece önce yaptığından utandı...

Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi. Kutunun içi boştu... Kızına gene bağırdı:

- Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım. Bunu da mı bilmiyorsun?!

Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı:

- O kutu boş değil ki baba, dedi. "İçini öpücüklerimle doldurmuştum"

Adam öyle fena oldu ki... Koştu... Kızına sarıldı... Beraberce ağladılar.

Adam o altın kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının baş ucunda sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar, içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı.

çok güzel paylaşımın için teşekkürler...

çok hoş yaaaa teşekkürler paylaşımın için...

ya çok beğendim..işte çocukların müthiş hayal güçleri!!!ben çocukları çookk sevyrm..sağol güzel paylaşımın için...

eline sağlık çok güze....

çok güzel arkadaşım:)

çok guzel yaaa teşekkürler bu guzel hıkaye ıcın:)

bazen çocuklara nedenini sormadan kızıyıruz.hemen herşeye tepki veriyoruz.ne kadarda yanlış yapıyoruz değilmi.teşekkürler

hikaye çok güzelmiş arkadaşlarr ya baba sevgisi çok farklı bir şey anne sevgisine hiç benzmiyor

çok güzelmiş gökben teşekkrüler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri