Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merheba bende 2002 mezunuyum.konustugum arkadaslarım var.mehmetle, ugur la umranla nurcanla hakan la reyhanla sureyya ıle gorusuyorum.sanırım sen dıdemsın.ben esra...nasılsın?sevgıler
merhaba ben de 2002 mezunuyum.benım konustugum arkadaslarım var ugur nurcan reyhan hakan umran sureyya ıle gorusuyorum.sen galıba dıdemsın.ben esra.nasılsın?...sevgıler...
ben gümüşhanede çalışıyorum deryacım evlendim eşim de tayinini buraya aldı şimdilik memnunuz durumdan ama zaman ne gösterir bilemiyorum her şeyin hayırlısı inşallah sen nasılsın, özel çalışıyorsun yorucu oluyormu memnun musun? şimdilik hoşçakal sen de kendine iyi bak görüşürüz yine inşallah
inanmıyorum ya
selaö esra fatma sizleri sonradan fark ettim . sizleri gördüğüme çok sevindim esra nasılsın düğün sormak için arayamadım kusura bakma doğum telaşı falan derken. arıycam seni.
selamlar ben yasemin 2005 mezunuyum 3 yıl kars'ta görev yaptım şimdi burdayım ama orayı çok arıyorum rahatmış onu anladım. Ama yine de tayin isteyen herkesin gönlüne göre olsun
merhaba sevil ve funda bende ayşegül bab grubunun üyelerinden bende trabzondayım burçak ile aynı okuldayız
sizleri görmek çok güzel trabzona gelirseniz bize ulaşın merkez cumhuriye ilköğretim okulundayız
tlf verirdim ama malum netten olmaz
merhaba sevil ve funda bende ayşegül bab grubunun üyelerinden bende trabzondayım burçak ile aynı okuldayız
sizleri görmek çok güzel trabzona gelirseniz bize ulaşın merkez cumhuriye ilköğretim okulundayız
tlf verirdim ama malum netten olmaz