Kpss

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkilk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@ilkilk
kpss başvurusunda hangi yol izlenecek önce para yatırılıp sonra mı sınav merkezine gidilecek

ben bugün kpss işlemlerimi bitirdim.önce bankaya para yatırılacak sonra sınav merkezine gerekli evraklarınızı da götürüp kaydınızı yaptıracaksınız

kpssye lıseyı bıtırenler gırebılıyor mu?acaba

ben bugün kpss işlemlerimi bitirdim.önce bankaya para yatırılacak sonra sınav merkezine gerekli evraklarınızı da götürüp kaydınızı yaptıracaksınız

cnm ya gereklı evraklar nelerdır basvuru ıcın tam olarak neler yapmamız gerekiyor cvp verırsen sevınırım

diplomanın aslı ve fotokopisi
nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
aday bilgi formu dolduruluyor
banka dekontu nu gösterdim.mezun musunuz.
ösym de kılavuzda da belirtiliyor bir kez okuyun ben okudum yanlışlık olmasın

fotoğrafınız çekiliyor
doldurmuş olduğunuz aday bllgi formunu gösteriyorsunuz ilk kez giriyorsanız bigilerinizi kendisi giriyor
ilk kez girmiyorsanız kontrolünü yapıyor ve size kontrol etmeniz açısından veriyor
size aday bilgi formunu imzalatıyor kendisi de mühür ve onayını veriyor
mühürlü ve onaylı aday bilgi formunu alıyorsunuz ilk kez giriyorsanız size bir de şifre veriyor ikisini de saklıyorsunuz
ilk kez girmiyorsanız imzalamış ve mühürleyip onayladığı aday bilgi formunu alıyorsunuz
açıklayıcı olmuştur herhalde ama dediğim gibi siz başvuru merkezindeki yetkiliye işlemleri bitti mi diye sorun
bunlar önemli şeyler.

zarina arkadaşım bu yıl 4 yıllık öğretmen adayları ve 4 yıllık lisans mezunları giriyor diye biliyorum ösymnin kılavuzunu okuyunuz

peki ben son sınıftayım daha diplomamız yok bızim ögrencı belgesı almamız gerekıyomu napcam

mezun değilseniz almanız gerekiyor herhalde ama emin değilim .siz yetkili birisiyle görüşün daha iyi bilgilendirir sizi.

kılavuzda öğrenci belgesinin gerekli olduğu yazıyo

arkadaşlar ilk kez giriyoruz ve daha diploma almadık mezuniyet senemiz mezun olmadan da diploma verilmiyor gittim bugün bir liseye önce bankaya para yatacak dediler bankaya gittim kaç oturum dediler okul öncesi öğretmeliği kaç oturum ve kpss ücreti ne kadar bilen varmı diploa olmazsa neyle başvurcaz arkadaşlar bu konuda bilgilendiriseniz sevinirim:)

ben bugün hallettim ,45lira yatırdım,aöf den öğrenci belgesi aldım (kayıt esnasında kimse alıp da bakmadı bile) gittim kayıt oldum,hayırlı olur umarım.

arkadaşlar önce bankaya gidip 2 oturum diemi para yatırcaz mezun değiliz ya biz 45 lira demişsiniz 2 oturuma kimi 55 dio kimi 45 hangisi ayrıca kimlik fotokopisi falan isteniyormu aşamaları nedir bende salı günü işlemimi halletcem ban bir arkadaşım aday bilgi formu var onu doldur dedi bunlar da yapılıyormu biri bana anlatssııııınnn lütfen

arkadaşım kayıt aşamalarını sırasıyla yazdım ,gidip halledenlerde yazmış,hala biri anlatsın diyosun,kılavuzu bile dikkatli okusan analrsın bişiy yok sorun yapıcak.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri