Kpss ye motıve olmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeynep naz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zeynep naz
ya ben sınava bı turlu motıve olamıyorum.yardım edın.meslege gırmeden cıkayı bıle dusunyorum.evde cocukla cok zor.gecen yıl gırdım 50 alabıldım.bu yılda hıc calısamadım sankı bosuna okumusum gıbı.moralım bozuk.duyuuuuuuuuuuuuun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tesekkurler

canım azımle basarılmıcak sey yok ınan daha zorluk yasayan ornekler gordum evlı olupda bunu basarn cok arkadasım var evet ısın daha zor ama sen bunu basarcaksın ben sana guvenıyorum:):):

arkadaşım tek sen değilsin sanki önümde önemsiz bir sınav varmış gibi dimi aynısı işte bende öyleyim :(

benim 2,5 yaşında bir kızım var ve bu sene 86 alıp ilk tercihime yerleştim hiç gözünde büyütme biraz gayretle her şey olur

bende senle aynı hisleri paylaşıyorum arkadaşım. ilk zamanlar çok ii çalıştım. san 2 haftadır resmen bunalıma girdim yani. napçamı şaşırdım. konularım bitti sadece soru çözümü kaldı aslında. niye böyle oldu bilmiyorum. kendi kendimi gaza getirmeye çalışıyorum bazen oluyo bazen olmuyor. offfffffffff yaaaaaaaaa
sınavı kazanamadan kafayı yiyip gitçem:)

şu ana kadar sadece tarih çalıştım matematiğim çok kötü ne önerirsiniz?

benıde stres aldı ya 4 e geçtim dersaneye yazılcam inş. ilk yıl kazanırımm kurutulurum.. öss den de zor dıyolar napcamm yaa

valla bunları okuya okuya bende bunalıma girdi korkuyorum ya 4 oldum ama aması korkutuyo işte insanı ......napcam nasıl çalışacam bılmıyorummm :((((((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri