Kpss sinav sonuÇ belgem kayip !asli İstenİyor ne yapabİlİrİm ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Destna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Destna
Kpss1o sinav sonuÇ belgem kayip !asli İstenİyor ne yapabİlİrİm ?bu konuda bİlgİsİ olan lÜtfen benİ bİlgİlendİrsİn teŞekkÜr ederİm..

internetten ösym'nin sayfasından çıktısını alın arkadaşım öyle yapmıştı o bana ders olmuştu ben sakladım elimde çok şükür:)kolay gelsin

hımmm pardon aslı isteniyor kısmını görmemişim :( ösy^m bürosuna gitseniz oradan verebilirler mi acaba?

Bİlmİyorum :( yenİ fark ettİm sanirim ankara Ösym almam gerekecek umarim bÖyle deĞİldİr hafta sonu olduĞu İÇİn Ösym arayamadim ama merak ettİm tŞkr ederİm İlgİnİz İÇİn .

est.arkadaşım inş.kolay ulaşırsın sıkıntı yapma
atandığın yer mi istiyor?

Mİllİ eĞİtİm mÜdÜrlÜĞÜ.

tabii ki MEB ister
fakat atama için mi istediler demek istemiştim arkadaşım buradan bilmeyen arakadaşlarda hazırlasınlar diye ayrıntısını öğrenmek istedim Tşkkür ederim şimdiden

bu nasıl bir belge arkadaşlar bendede böle bi belge yok açıklarmısınız ilk sizden duyuyorum sınava ilk girişim

bu nasıl bir belge arkadaşlar bendede böle bi belge yok açıklarmısınız ilk sizden duyuyorum sınava ilk girişim
arkadaşım kpss sonuç belgen size gelecektir. kaç puan aldınız arkadaşım dillerim hayırlısı olur sizin çin ben atandım sözleşmeli olarak bu belge bunun için geçerli.

henüz gelmedi o belge bana 61 puan aldım

Sonuç belgelerinin tamamının şimdiye kadar ulaşması imkansız.Geçen yıl bu vakitler de bana gelmemişti daha.Ben çıktı yardımıyla başvurmuştum.Sonuçta o çıktı da bir anlamda resmi evrak niteliği taşıyor.Hiç bir şekilde size ulaşmamışsa bence bir PTT ye sorun.Oradan da bulamazsanız artık hangi yerin MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜYSE BİR KONUŞUN YA DA ORADAKİ ÇALIŞANLARI TANIYAN BİRİLERİYLE GİDİN.dERDİNİZİ ANLATINCA YARDIMCI OLACAKLARDIR.Yardımcı olmazlarsa Ankara ya gitmeniz gerekli.KPSS KILAVUZUNUN alt bölümünde dilekçe örneği var onun yadımıyla ÖSYM den tekrar sonuç belgesi çıkarttırma isteğinde bulunabilirsiniz.Ancak zaman kısıtlı olduğu için vaktinde yetişmeyecektir....Bu arada bildiğim kadarıyla göreve başlarken de lazım olacak. Yani başvurunuzu bir şekilde yapsanız bile Sınav Sonuç Belgeniz olmak zorunda...

arkadaşım başvuruda istenen evraklar arasında kpss sonuç belgesi yok ki tebligat gelmedimi sana
arkadaşım kpss sonuç belgen size gelecektir. kaç puan aldınız arkadaşım dillerim hayırlısı olur sizin çin ben atandım sözleşmeli olarak bu belge bunun için geçerli.

arkadaşlar herkesin sınav sonuç belgesi geldimi benim gelmedi daha, gerçi bu yılki puanım düşük ama yinede sonuç belgem olsun.

eğer gelme imkanınız varsa ankaraya ösym ye gelin.burdan aslını alın.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri