Kpss Puanlarınız ve Yorumlarınız

Arkadaşlar puanım 62 26. tercih hariç acaba atanma şansım var mı ? Bir fikri olan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur kafam karışık. Teşekkürler...

geçen yılki puan son kez kullanılır demişsiniz 2013 temmuza kadar diye biliyorum yanlışmı ? yani şubat ve haziranda atama olursa kullanabiliriz

Olur mu bilmiyorum ama 59

sanırım 50 puan ve uzeri arkadaşlar atanır bu atamalarda 5000 atama beklıyoruz okul öncesı bolumune okul öncesi bölümğnde kı kaç puan almış kaçıncı sıradayız puan da nasıl ögrene bılırz

5000 mi? Lütfen ya bence gerçekçi olalım 2000 olsa 2500 olsa öp başına koy derler ya işte öylee 5000 kesinlikle hayaallll dıyorum ben

okul öncesinden kaç kişi girdi sınava öğrenebilirmiyim

haftaiçi sıralama verilir ozaman öğrenebiliriz kaç kişi girdiğini

arkadaşlar okul öncesinden kaç bin mezun var acaba ? bi de 64 le atanabilir miyim ?

Arkadaşlar aynı şeyi yazıp duruyoruz sıralama belli olmadan varsayımlarla iş yürümez ve aldığım puan şu atanır mıyım cümlesini de sıralama açıklandığında zaten kendiniz verirsiniz şu an kimsenin varsayım hakkında net bilgisi olamaz varsayımla da umut ne tüketilir ne de yüceltilir

64 dört puanla kayserıden boluya kadar bı bolgeye rahat atanırsın bu sene en az 4000 kişi alınacak okul öncesıne

puanım 60 taban puanlar ne amn açıklanır kineeeeee

bnmki 65 umarım bu sene olur. insallah herkesin dilediği gercekleşir...

puanım 66.21237 sıralamam 2454 ist istyrum ???

İSTANBUL İSTEYEN OKULÖNCECİLER SİZLERİN PUANLARI KAÇ VE SEMTİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ. BURDA AÇIK OLALIM LÜTFEN...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri