kpss mi özel kurum mu?yardımcı olur musunuz??

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kıvırcığım
selam herkese arkadaslar ben 8 yıldır ılköğretim okullarında ustaöğreticilik yaptım sımdı özel eğıtım kurumuna başladım 1 ay oldu calısma temposu cok yoğun burda devam edersem kpss bıter benım için ama kpss sınavın a4 kez gırdım bu yılda olmadı temelımınde olustuğunu düşünüyorum ne yapacağımı sasırdım orda calıssam sınava hazırlanamam calısmasam sınavın garantısı yok ne yapacağımı bılmıyorum lütfen akıl verın tesekkürler

dediğiniz gibi özel kurumun temposu yoğun,eğer paraya ihtiyacınız yoksa sıkı bir çalışma ile kpss derim ben.meb özel kuruma göre hem rahattır heö garantidir.gönlünüze göre olsun inşallah.
bu arada başlığı değiştirdim.acil,lütfen,yardım gibi başlıklarla konu açmak yasaktır.açıklayıcı bir başlıkla amacınıza daha çabuk ulaşırsınız.

teşekkür ederim hocam cok kararsız kaldım acıl paraya ıhtıyacım yok şimdilik bakalım artık

bende acil paraya ihtiyacınız yoksa eger ve önceliklerınız arasında kpss hepsinden ön planda ise kesınlıklee bi sene daha hazırlanın hocam emınım ki olucaktır..bılıyorum her sene insan daha çok sıkılıyorr ..kitap defter görmek istemıyoor ama sistem iştee bizi bu hale getiren ALLAH yardımcınız olsun..

arkadaşlara katılıyorum eğer bu seneni maddi olarak düşünmüyorsan kpss daha iyi olur kanaatindeyim... hayırlısı inşaallah

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri