Kpss girmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melike17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@melike17
lise bittikden sonra kpss girebilirmiyiz? eğer girersek kendi bölümümüzden atana bilirmiyiz çocuk gelişimi bölümü lise öğrencisiyim yardım ederseniz sevinirim :D

kpsy girebilirsin ama ortaöğretim mezunu olarak vede eylül sanırım ortaöğretim ve önlisansların girdiği sınav ona girebilirsin ancak vee okulöncesi olarak da atanamazsın

oldu başkaaaaaaaaaaa...:)))))))))

:D :hehe:

o kadar kolay olmasa gerek yoksa bizim okumamıza ne gerek vardı ;)

oldu başka var mıydı bizim günahımız ne

saolun yardımcı olalanlar için

husna eylul hocam sana sonuna kadar katılıyorum biz bu ogrencılere rehberlık edıp onları dogru yonlendırmezsek nerde kaldı egtımcı yonumuz kızcagız bılgı almak ıstemıs ama basına gelmeyen kalmamıs melıke sana gelınce galıba lıse mezunlarını cocuk esırgeme kurumlarına cocuk gelısımcısı yanı bızım bıldıgımız uzere bakıcı anne olarak atıyorlar ama sen genede ıyı arastır sınav eylulde basvurular bıttı hayatına kısa yonden yon vermek ıstıyosun ama calıssan unv kazansan o zaman cok daha guzel olmaz mı basarılar.....

Melikecim, Hacer arkadaşımız bahsetmiş. Benim sınıf arkadaşlarımdan bir tanesi lise mezunu olarak kpss ye girmiş sonra Çocuk Esirgeme Kurumuna Atanmış. Hem okudu hem de kadrolu olarak Çocuk Esirgeme Kurumunda çalıştı. ( Tam olarak görev tanımını bilmiyorum öğretmen, bakıcı abla...) Ders olmadığı günlerde çalışıyordu ve haftasonları gece nöbetleri ayarlıyorlardı. Ama zor bir iş gerçekten bu kurumlarda çalışmak.Birkaç kez ziyaretlerine gitmiştim. Düşünür müsün bilmiyorum.

saolun ya yardımlarınız için sormak istediğimin cevabını aldım insanlar gerçekten farklıdır

iyiki bi konuda yardım istedim yani sadece öle bişey duymuştum o yüzden sordum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri