kpss başvuruları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi_38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mavi_38
arkadaşlar kusura kalmayın başvuru yaparken bi sorunla karşılaştımda bilgisi olandan yardım isteyecektim başvuru parasını bankaya yatırdım ama başvuru yapmak için internete girdigimde bu başvuruyu internet üzerinden yapamassınız başvuru merkezinden yapmanız gerekiyor diyor ve başvuru yapamadımm lütfen yardım!!!

Ösym bürosuna gidip ordan başvurunuzu yapabilirsiniz hocam. bu bürolarda genelde liseler oluyor Benim ilçemde Anadou lisesinde var. saygılar.

tşk ederimm hocam

hocam daha önce netten kps başvurusu yaptıysanız gerek yok ösym bürosuna gitmek aynı şey benimde başıma geldi en ufak hatadan dolayı 3lira boşa verdim öncelikle başvurular kısmına girip başvuru bilgileri için tıklayın diyor onu yapıyorsunuz sonrada başvuru işlemini yapmak için tıklayın diyor orayı tıklayın ve işeminiz yapılır zaten..

tşk ederim hocam

yeliz hocammm yani internetten başvuru yapabiliyormuyuz başvuru merkezine gitmedenn yazdıklarınızı yaptım yine başvuru yapamıyorum

arkadaşlar kusura kalmayın başvuru yaparken bi sorunla karşılaştımda bilgisi olandan yardım isteyecektim başvuru parasını bankaya yatırdım ama başvuru yapmak için internete girdigimde bu başvuruyu internet üzerinden yapamassınız başvuru merkezinden yapmanız gerekiyor diyor ve başvuru yapamadımm lütfen yardım!!!

Arkadaşım bende aynı şeylerle karşılaştım.Bunun üzerine ÖSYM yi aradım.Aynı bilgilerle 2 sene üst üste başvuramazsınız.Bilgilerinizin güncellenmesi gerekiyor dediler.Bilgilerin güncellenmesi içinde sınav merkezine gidilecekmiş.Yeni fotoğraf çekilecekmiş.Sanırım bu sene başlayan bir uygulama .

Arkadaşım bende aynı şeylerle karşılaştım.Bunun üzerine ÖSYM yi aradım.Aynı bilgilerle 2 sene üst üste başvuramazsınız.Bilgilerinizin güncellenmesi gerekiyor dediler.Bilgilerin güncellenmesi içinde sınav merkezine gidilecekmiş.Yeni fotoğraf çekilecekmiş.Sanırım bu sene başlayan bir uygulama .

arkadaşlar nasıl olur benim arkadaşım internet üzerinden başvurusunu yapabildi.2009 eski resmi çıktı,sorunda yaşamadı

yeliz hocammm yani internetten başvuru yapabiliyormuyuz başvuru merkezine gitmedenn yazdıklarınızı yaptım yine başvuru yapamıyorum
hocam dediğim gibi daha önce yaptıysanız gerek yok yapmadıysanız başvuru evet ösym bürosuna gitmek zorundasınız yukarda bahsettiklerimi tek tek uygulayın bilgilerinizi güncelleyin sonra işlemleri tıklayıp oluyor zaten..

2009 2010 yılı için ösym merkezlerinden başvuru yapmayan tüm adaylar ösym başvuru merkezine gitmek zorundalar, ben gibi.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri