Köy okullarında görev yapan öğretmenlerim 23 nisan İÇİN NELER YAPIYORSUNUZ ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ünzile06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ünzile06
FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR neler yapıyorsunuz .....

hocam ben ateş böceği şarkısını oynatacağım köy okulu olduğu için kızlarda beyaz üst oynayan taçlardan ve kırmızı etek giyecekler erkeklerde beyaz üst kırmızı pantolon günün anlam ve önemine uygun olarak kırmızı beyaz olsunlar istedim kırmızı üstlerinede ay ve yıldız çizeceğim ailelerde kırmızı pul veya sim yapıştıracaklar sınıfta

Hareketleri nasıl olacak peki :D çok şey mi istiyorum :(

hocam ben ateş böceği şarkısını oynatacağım köy okulu olduğu için kızlarda beyaz üst oynayan taçlardan ve kırmızı etek giyecekler erkeklerde beyaz üst kırmızı pantolon günün anlam ve önemine uygun olarak kırmızı beyaz olsunlar istedim kırmızı üstlerinede ay ve yıldız çizeceğim ailelerde kırmızı pul veya sim yapıştıracaklar sınıfta[/QUOTE

bende ateş böceğim şarkısında oynatmayı düşünüyorum da acaba Atilla Taş' ın Ateş Böceğim şarkısı var mı ben indiremiyorum da. eğer varsa gönderirseniz sevinirim..

bende kubatın halkalı şeker şarkısını oynatacağım....kızlar en güzel elbiselerini giyecekler başlarına kırmızı eşarp takacagım.....erkeklerde beyaz gömlek gravat veya papyon ..... ellerinde halay mendilleri olacak halk oyunu gibi güzel bir oyun oluyor....müziğin sonuna doğru halka olup yere cöküyorlar ve bir kızla erkek ortada tek oynuyor ....kolayda öğreniyorlar tavsiye ederim.....

hocam paylaço şarkısınıda yaptırabilirsiniz....müziğin sözlerine göre hareket ediyor cocuklar öğrenmeleri kolay oluyor.....beyz tişöt ve kot pantolan giyerler....grafon kagıdından hepsine bir papyon yaparsınız....kafalarınada artık iplerden şapka yaptırın velilere, köy yerinde artık ip cok olur, umarım bir faydası olur yazdıklarımın....

hocam,barışmanço karasevda şarkısını yaptırabilirsiniz.barışmançonun saçı,takıları,kıyafeti kolay ve masrafsız oluyor.eline de bir gitar..kızlarda bulunduğunuz yerin imkanları dahilinde kıyafet,saçlara bandaj,ellerine de ponpon yapın renkli,, 4 kız yetiyor.çok hareketli ve eğlenceli oluyor.çok da hareketli..palyaçolar da çok güzel oluyor.ayrıca çok içine kapanık öğrenciler içinde iyi oluyor bu sayede kendilerine güvenleri de oluyor...oğuz yılmaz dan çekirge şarkısı çok güzel oluyor..kızlar "bıdı bıdı çekirge"kısmında kalçalarını sallayarak yere eğiliylar,erkek eşlerle çiftetelli oynuyorlar..küçük ayşe,küçük askeri yaptırabilirsin...kolay ve çok cici oluyor..çok fazla seçenek var ama,imkanlar kısıtlı.bende köy okulundayım ve şu kurdeladan yıldız oluşan gösteriyi araştırıyorum.DALGA DALGA BAYRAĞIM yada 10,YIL MARŞI EŞLİĞİNDE...bilen varsa lütfen yazarsanız çok sevinirim..bende sizden cevap bekliyorum,böyle paylaşımlarda bulunmak çok güzel,teşekkürler herkese...umarım işinize yarar...

bende chicken dans ,elbiselerim şarkısını yaptırıyorum ..provalarına başladık bile.ayrıca istiklal marşının da ilk iki kıtasını ezberlettim iki kişiye onu da hallettik..umarım hepimiz alnımızın akıyla çıkarız bu yıl da:)

hocam ben de kurdela yı araştırdım daa nasıl ekleyecem elimde videosu var ama yardım edersen yüklerimm..

çok teşekkürler canım..

meslektaşım bende ateş böceği şarkısı var ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum
daha önce hiç yüklemedim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri