bizden alınacak olan sayı azalır .bu nedenle benim açımdan kötü haber tabi atama bekleyen anasınıfcılar içindebunun neresi kötü haber..bence süper bir haber.rehber öğretmenlerimize çok ihtiyacımız oluyor ..![]()
Bu açıdan düşünüyorum tabi ki ...korkmayın arkadaşlar okul öncesi öğretmenliğinin önü açık herhalukarda alınacaksınız...biraz zaman gerek ve azimle çalışırsak istediğimiz puanla en güzel yerde öğretmenlik yapacağınızın hayalini kurun ..ben inanıyorum ki istedikden sonra elde edemeyeceğimiz hiç bir şey yok..sizler üzülmeyin lütfenbizden alınacak olan sayı azalır .bu nedenle benim açımdan kötü haber tabi atama bekleyen anasınıfcılar içinde
arkadaşım üzülmeyeniz bu kadar..yakında çok güzel haberler alacağımızı düşünüyorum ve bizler okul öncesi öğretmenleri olarak çok şanslıyız bunu unutmayın hepiniz bir gün atanırsınız.üstelik pilot uygulaması olarak şehir sayısı arttırmayı düşünürlerken ve zorunluluk 3 yaşa kadar düşüceği planlanırken bizler neden bu kadar moralimizi bozuyoruz ki.. mezun olup da yeterli bir puanla atanamayan kalmaz diye düşünüyorum ...ümitvar olunuz efendim..okul öncesi kem gözlerin kurbanı oldu sonunda şimdi de rehber öğretmenler için başladılar eleştirmeye okulda boş oturmaktan başka ne yapıyolar diye 23 000 öğretmen atanacaksa bizden alım ne kadar olabilirki kendimi zorlamıyayım bari artık cok zor şu formda güzel haber alırım ümidiyle günde en az 3 kere pc başına oturuyodum sonunda da aldığm habere bak eyvahlar olsun bana ki şu 10 000 atamayı kacırdım artık her şey boş bittiğimizin resmidir ama kimseyi suçlamıyorum biz kndi kendimize ettik...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!