arkadaşlar az önce haberlerde söylediler. kopya çekenlerin sayısı1000i bulursa sınavı iptal edeceklermiş ( bence 2000i de bulur:hhf:
( bence 2000i de bulur:hhf:

( bence 2000i de bulur:hhf:
( bence 2000i de bulur:hhf: ( bence 2000i de bulur:hhf:
( bence 2000i de bulur:hhf:ben de dinledim böyle bir haber yok hatta yök kopyacıların sınavlarının iptal edileceği puanların tekrar hesaplanacağı üzerinde duryormuş trt habrde dinledimGÜn boyunca haberlerİ İzledİm bÖyle bİŞey demedİ su kadar sayi olursa İptal olur falan demedİ
hocam daha hiç kimse bir şey bilmiyor araştırıyorlar işte hakkımızda hayırlısıarkadaşlar ,ben tasarı kursundan bir hocayla görüştüm,bu kopya çekenlerin sayısı 10,15 bin kişi var diye tahmin ediliyo dedi ... ayıklamayı nasıl yapıcaklar ,büyük ihtimal iptal olucak sınav,yukardaki mem netteki haberde de vardı sınavı yeniden yapıp kasım ayında atama yapılması düşünülüyo yazılıyodu...

inşallah hocam kitap yüzü görmek istemiyorum bu kısa zamanda da ders çalışıp iyi bir puan alacağımada inanmıyorum benim puanım 54 ama tekrar sınav olursa bende bu puanı bile alamam sınavdan sonra hepimiz beynimizi sıfırladık çıldıracam vallaarkadaşlar ben sınavın iptal olmamasından yanayım... herbirimiz bu zor süreçten geçtikk, hiç birimizin kafasında harddisk yok geçen zaman zarfında doğal olarak bildiğimiz çoğu şeyi unuttukk... ben sınavdan hakkımla 78 aldım ve tekrar sınava girsem bu puanı bile alamam... tekrar aynı şeyleri yaşamak fikri bile tüylerimi diken diken yaparkenn iptal olsun diyen arkadaşların rahatlığı beni şaşırtmıyo değil.... benim gönlümden geçen kopya çekenlerin ayıklanması, puanların tekrar hesaplanıp atamaların yapılması... inşallahta böyle olurrr
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!