O ozzzge Puanları 0 Solutions 0 Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 3 Tepki Skoru 0 Puanları 0 @ozzzge 21 Ocak 2011 #1 Arkadaşlar gittiğiniz veya aldığınız duyumlara göre hangi kpss kurslarını öneriyorsunuz veya önermiyorsunuz?Yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar gittiğiniz veya aldığınız duyumlara göre hangi kpss kurslarını öneriyorsunuz veya önermiyorsunuz?Yardımcı olursanız sevinirim..
K kadriye d Puanları 0 Solutions 0 Katılım 12 Kas 2010 Mesajlar 18 Tepki Skoru 0 Puanları 0 @kadriye d 21 Ocak 2011 #2 Bilgi ve özdil iyi diye biliyorum. Ben özdile gitmiştim hocalarımız iyi idiler ama arada kurumla alakalı sorunlarda olmuyor değildi
Bilgi ve özdil iyi diye biliyorum. Ben özdile gitmiştim hocalarımız iyi idiler ama arada kurumla alakalı sorunlarda olmuyor değildi
S sese Puanları 0 Solutions 0 Katılım 13 Ara 2010 Mesajlar 14 Tepki Skoru 0 Puanları 0 @sese 21 Ocak 2011 #3 kesinlikle özdil arkadaşlar. bikaç yıl öncesine kadar bilgiydi. geçen yıl bilgiye giden bütün arkadaşlarım pişmandı. gözüm kapalı özdil diyebilirim.
kesinlikle özdil arkadaşlar. bikaç yıl öncesine kadar bilgiydi. geçen yıl bilgiye giden bütün arkadaşlarım pişmandı. gözüm kapalı özdil diyebilirim.
M mine.a Puanları 0 Solutions 0 Katılım 23 Eki 2009 Mesajlar 18 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 42 @mine.a 25 Ocak 2011 #4 şeker kardeşim özdil tabi ki.hatta hocalarımızada slm söle ben mine naldöven 2006 mezunlarından okulöncesi.murat hoca.kurtcebe hoca eğitim bilimleri bitenecik hocalara slmlarrrr.sizlerede başarılarrr
şeker kardeşim özdil tabi ki.hatta hocalarımızada slm söle ben mine naldöven 2006 mezunlarından okulöncesi.murat hoca.kurtcebe hoca eğitim bilimleri bitenecik hocalara slmlarrrr.sizlerede başarılarrr
S selwi Puanları 0 Solutions 0 Katılım 4 Ocak 2008 Mesajlar 1,398 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 43 @selwi 25 Ocak 2011 #5 Ben de Özdil diyorum. Kadir hoca Ertul hoca Faruk hoca... Süperlerrrrrrrrrrrrr
O ozzzge Puanları 0 Solutions 0 Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 3 Tepki Skoru 0 Puanları 0 @ozzzge 1 Şub 2011 #6 teşekkür ediyorum arkadaşlar.bn de bilgi özdil arasında kalmıştım özdile tekrar ugramak gerekecek
S selwi Puanları 0 Solutions 0 Katılım 4 Ocak 2008 Mesajlar 1,398 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 43 @selwi 1 Şub 2011 #7 Yine de gidince sor bence. Ertul hoca ve özellikle öğrenme hocası Kadir hoca duruyor mu diye. Çünkü gerçekten müthişler.
Yine de gidince sor bence. Ertul hoca ve özellikle öğrenme hocası Kadir hoca duruyor mu diye. Çünkü gerçekten müthişler.