KONYA'DA BULUŞTUK :)))))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zehraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:45
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zehraa
Aslında duyurular bölümüne açacaktım ama malesef bi türlü açamadım bende burayı uygun gördüm umarım yanlış yapmamışımdır :)

kesinlikle çok güzel bir buluşma gerçekleşti sayımız her ne kadar çok olmasada yinede muhteşemdi bence :36_1_21: öncelikle selçuk hocama ve diğer arkadaşlara katıldıkları için çok teşekkür ediyorum.bence çok keyifli bir sohbet oldu :36_7_8: en kısa zamanda tekrarını bekliyoruz :36_1_21::36_1_21:

sol baştan tanıtıma başlayayım :36_1_21: gökhan hocam, ben, asım ve selçuk hocam, ayşe, hatice hoca( turkuaz ), şafak ve kevser:36_3_12:
:36_3_3::36_3_3:

çok sağol canım benim teşekkürler :) orda olmanı bende çok isterdim hatta kulağını çınlattım biraz :)) artık diğer buluşmada katılırsın canım ne diyelim :P

Arkadaşlar çok keyifli bir sohbetti,katılan herkese çok teşekkürler...
Bir dahaki sefere daha kalabalık olmak ümidiyle,sevgiler...

Çok güzel gözüküyorsunuz özendim size inş buralarda da en kısa zamanda toplanırız.Teşekürler:36_1_21:

Hepiniz çok şeker görünüyorsunuz..Sizleri resimlerden dahi olsa gördüğüme sevindim arkadaşlar...
Hepinize kucak dolusu sevgiler..:)

harikasınızz canımm zehracımm..sizlerle tanışmışş olmak ne büyük bir mutlulukk..güzel bir buluşma gerçekleşmişş..ne güzell..herkesde pek bi fotojenikmişş:36_1_21::36_1_21:sevgilerr...

ARKADAŞLAR BENDE KONYADA OLMAYI ÇOK ARZU EDİYORDUM FAKAT PAZAR GÜNÜNE DENK GELDİĞİ İÇİN KAYSERİ KONYAYA ÇOK YAKIN DEĞİL ERTESİ GÜN OKUL VARDÜŞÜNCESİ İLE GİDEMEDİK CUMARTESİ OLUR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM İNŞALLAH EN KISA SÜREDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE AYRICA FOTOĞRAFTAKİ HERKES ÇOK HOŞUMA GİTTİ NE GÜZEL BİR ORTAM DOSTÇA.SEVGİLER

harika görünüyorsunuz..

çok güzel ve şeker görünüyorsunuz gerçekten oarada olmak vardı mevlana diyarında oo havayı tenefüs ederek sizler gibi güzel arkadaşlarımızla dostluğumuzu pekiştirmek isterdim ama gerçekten çok güzel çıkmışsınız fotoda kıskandım inanın....

katılımcı arkadaşlara bu sıcak ortam için teşekkür ederim.Göz açıp kapatıncaya kadar geçti bitti :( İnşallah 2. toplantıya...

BENDE ARKADAŞLARLA TANIŞTIĞIMA ÇOK MEMNUM OLDUM, ÇOK EĞLENCELİ BİR BULUŞMA OLDU, KATILAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER :) TEKRAR BULUŞMAK DİLEĞİYLE...

Harika görünüyorsunuz arkadaşlar...:)

GÜZEL ORTAM , SICAK BİR BULUŞMA, İSTANBULDAN SELAMLAR SİZE :)

ortam harika görünüyor...teşekkrler arkadaşlar....darısı bizmkilere inşl...:)

arkadaşlara haberini aldım çok eğlenmişsinizz:) çok iyi yaptınızz..darısı diğer buluşmlara.

Bursa buluşması gerçekleşmedi mi?

çok güzel görünüyo keşke bende gelebilseydim ama olmadı inşaallah bi dahaki buluşmaya beraber oluruz...ilk olarak selçuk beye ve katılan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.

keremcik' Alıntı:
Bursa buluşması gerçekleşmedi mi?

maalesef hocam.biz buluşmayı bir türlü gerçekleştiremedik:( bu hafta sonu inşaallah bir aksilik çıkmazsa toplanacağız. sizlerde dua edin yoksa diğerleri 2. leri gerçekleştirirken biz hala 1. için tarih belirliyo olacağız:)

teşşekürler zehraa. arkadaşlarla o buluşma gününü tekrar yaşadım sanki. çok güzel ve keyif verici bir sohbet oldu. keske diğer arkadaşlarda gelebilselerdi. o zaman daha eğlenceli olurdu ama sağıl olsun ama inanıyorum ki başka bir buluşmada daha kalabalık ve daha eğlenceli geçececek. başka buluşmaya tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz. sevgilerrr..

Konya da buluşma öncesi tanıştığım arkadaşlarımıza da sonsuz teşekkür ederim.
Okul öncesi eğitim topluluğu güzel şeyler yapıyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri