birsu 20 Ağustos 2010 menopee şunu yazdı:Puanlarımızı buaraya girelim ben 77 küsür arkadalım hangi okulları yazcaksınız ölü tercih yapmayalım...
elifbaturay 20 Ağustos 2010 bende konya tercih edeceğim eşim burda polis hangi okulu yazacaağını söylersen sevinirim bende konya yı tercih edeceğim
birsu 20 Ağustos 2010 elifbaturay şunu yazdı:bende konya tercih edeceğim eşim burda polis hangi okulu yazacaağını söylersen sevinirim bende konya yı tercih edeceğim arkadaşım nem konay bozkır erviş mustafa öztunç yazcam sizin puan kaç ???
elifbaturay 20 Ağustos 2010 menopee şunu yazdı:Puanlarımızı buaraya girelim ben 77 küsür bende konya tercih edeceğim eşim burda polis hangi okulu yazacaağını söylersen sevinirim bende konya yı tercih edeceğim
elifbaturay 20 Ağustos 2010 birsu şunu yazdı:arkadaşım nem konay bozkır erviş mustafa öztunç yazcam sizin puan kaç ??? nem konay neresi arkadaşım puan 70 sizin
birsu 20 Ağustos 2010 elifbaturay şunu yazdı:nem konay neresi arkadaşım puan 70 sizin arkadaşım ben yazıcam yere yanlışilıkla nem yazmışım 🙂) pardon 66.164 punaım
elifbaturay 21 Ağustos 2010 birsu şunu yazdı:arkadaşım ben yazıcam yere yanlışilıkla nem yazmışım 🙂) pardon 66.164 punaım eşim burda OLACAGI İÇİN 19 unuda yazacağım inş sizinkide olur
birsu 21 Ağustos 2010 elifbaturay şunu yazdı:eşim burda OLACAGI İÇİN 19 unuda yazacağım inş sizinkide olur umarım eşinizin yanından ayrılmasınız inşallah olur 🙂))
menopee 21 Ağustos 2010 arkadaşlar üzgünüm mesajlara yeni bakabildim benn açık olan heryerden yazmak zorundayım düğünüm olacak eşim konya merkezde gidiş geliş yapabileceğim yerler ilk tercihim olacak
elifbaturay 21 Ağustos 2010 birsu şunu yazdı:umarım eşinizin yanından ayrılmasınız inşallah olur 🙂)) teşekür ederim umarım sizinkide olur
kardelenyasmin 23 Ağustos 2010 arkadaşlar nerelerı yazacaksınız. bende konyayı yazmayı duşunuyorum. puanım 77 olu tercıh yapmayalım. konya ve cevresını düşünüyorum