Konya Okul Öncesi Seminer Görüntüleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İsmail MART
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.okuloncesietkinlikleri.com
@İsmail MART
Seminerimiz 130 katılımcı ile Konya Rixos Otelde gerçekleşti.Seminerde emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi bildiririz.Seminerimiz cumartesi ve pazar olmak üzere 2 günde gerçekleşti.
Katılımcılar 3 gruba ayrılarak seminere katıldılar.Resimler grup resimleridir.

:36_7_8: :36_7_8: :36_7_8: :36_7_8:

görüntüler süper tek kelimeyle hocam....bnde gtmk çok isterdim ama çok uzak buralara...
aralarında sadece gökçecim ve goncacığımı tanıorum..seminerden seminere ne güzel ya..=)keşke bnde yapabilsem..

güzel kareler.... semazen gösterisi izlemek kesinlikle büyük bir keyif olmuştur...

çok güzel ve yorucuydu..
ama değdi. en güzeli de bu zaten..

Resimlerinden de görüldüğü gibi çok güzel geçti. Bir de bunun kamera arkası var :):):)
Emeği geçen Sevgili Meral'e, Gökçe'ye, Zeynep'e, Yasemin'e, İrem'e, Özge'ye (ismini hatırlayamadığım arkadaşlar varsa afola:( ) çok çok teşekkürler..
Katılımcı arkadaşlarımız için de yararlı bir seminer olduğunu düşünüyorum.
Her seminerimizin aynı tatta geçtiğini söyleyebilirim fazlası var eksiği yok :)
Gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdınız kapadokya ya gelmeye çalışın mutlaka :)

evet harika kareler ,çok eğlenmişsiniz belli :)bende çok istedim ama olmadı inşallah başka seminerlere katılırım

Gerçekten güzelden öte harika geçti.
Kamera arkaları daha bi güzeldi:):):):)
Konya'nın tek diskosunu ele geçirdik:):):):)
Çok güzel dostluklar elde ettik.
Kapadokya seminerinde görüşmek üzere sözlendik bile:):):)
Emeği geçen, bizle oradan oraya koşturan herkese çok teşekkürler.
Kapadokya ya bekleriz artık gelemeyenleri...
Emin olun pişman olmıcaksınız...

gerçekten çok ama çok güzeldi.... sizleri tanıdığım içinde çok mutluyum kapodokyada görüşürz inş:)))

Arkadaşlar fotoğraflar herşeyi özetlemiyor o anları yaşamak lazım seminerlere katılın yaşayın derim;)

Emeği geçen herkese teşekkürler, güzel bir seminer olmuş yine her zamanki gibi.

evet çok güzel bir seminerdi... okulöncesi eğitimde yeni yönelimlerden haberdar olduk. fakat hocaların anlattıklarını not aldık fakat bazılarına yetişemedik havada kaldı. hocalar siteye notları göndereceklerini belirttiler. sitede bayagı gezindim ama konya semineri dökümanlarına malesef ulaşamadım. nerden bu notlara ulaşabiliriz. ayrıca müziklerede ulaşamdık.. ama herşey çok güzeldii..... teşekkür ediyorum bütün selçuk üniversitesi hocalarıma.... selçuklu olmak ayrıcalıktır...

Nagiş kesinlikle katılıyorum Selçuklu olmak ayrıcalıktır;)(Bizim branşda)

çok süperdi gelmeyenler çok şey kacırdınız......:)))

seminer harikaydı.hocalarımın performansları süperdi.Osman hocam herzaman olduğu gibi mükemmeldi.
goncacım ve gökçecim sizleri tanıdığıma çok sevindim.pozitif kişiliklersiniz.seminerler sizlerle renk leniyor.öptüm şekerler.

seminer harikaydı.hocalarımın performansları süperdi.Osman hocam herzaman olduğu gibi mükemmeldi.
goncacım ve gökçecim sizleri tanıdığıma çok sevindim.pozitif kişiliklersiniz.seminerler sizlerle renk leniyor.öptüm şekerler.

Canımın içi benimmm:):) Güzel yorumun için ben teşekkür ederim.
Seni tanıdığıma çok ama çok sevindim:):)
Kendi adıma elimden geldiğince samimimet kurdum.
Tanıdığım herkesi çok seviyorum.
Şimdi ki enerjimide Kapadokya' ya saklıyorum.:):):)
Sende gelll:):):)
Hatta herkesss gelsin:):):)
KAÇMAZZZZZ

Ne güzel.... gençlik bu işte arkadaşlar imrenerek baktımda sizlere , eskileri hatırladım .Gezebildiğiniz kadar gezin, yaşayın evlilik,çocuk derken insan zamanı yakalamakta zorlanıyor ki böyle etkinliklere katılmak nerdeeeeee.Paylaşımlarınız için teşekkürler.

çok istemiştim gelmeyi fakat işlerimizden dolayı kısmet olmadı umarım Antalya'da da görüşürüz... :)

Canikomm benim güzel düşüncelerin için çok teşekkürler..
Duygularımız karşılıklı şekercim :):)
Bende seni tanıdığıma çok çok sevindim.. :):)

herseyıyle guzel bır semınerdı.herkesın yuregıne,elıne saglık...

seminerlerin garantisi war hem eğlen hem öğren heleki gökçe hocamlarla bi dünya bende geleyim iki gökçe olsunmu hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri