Komutanın kızı onlar kavga etmeyin:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dönence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dönence
sınıfımda kasabanın astsubayının ikiz kızları var babası hergün askeri üniformayla geliyo alıyo çocuklarını...çocukları hazırladım gitme vakti yaklaştı o sırada çocuklar hareketlerndi bağrışıyorlar osmandan bi ses yükseldii sakıınn ikizlerle kavga etmeyin onun babası komutan :)))

aynı durum bendede yaşandı.eşim bulunduğumuz beldede karakolda rütbeli olarak görevli.bende aynı beldede usta öğretici olarak çalışıyorum.oğlum benim sınıfımda doğal olarak.sınıfımda çok yaramaz bi öğrencim var benim oğlana bulaştığı zaman diğer çocuklar ''babası hapse atar seni''dediklerine çok rastladım.gerçi o öğrencim hiç bi şekilde tınlamıyoda. nedense çocukları anne babaları ünüformalılardan (asker-polis) korkutarak büyütüyolar.

bende askeriyede 2,5 sene çalıştım orada bu dahada fazla oluyor çocuklar birbirine karşı babalarının yada annelerinin rütbelerini kullanıyor (anne baba olarak biraz daha dikkat etmek gerekiyor)
hatta geçen sene müdürün kızı bendeydi oda istediklerini yapmazsa arkadaşları ,benim babam müdür yapacaksın diye emir verirdi arada ...gülsemde şimdi hoşlanmıyorum bu durumlardan küçük yaşta bunu yapmaları hoş olmuyor

valla bizim osmanı kesin annesi tembihlemiştir aman oğlum kavga etme onlar diye:) çünkü okulun ilk günü ikizlerin annesi ben temizlik yapamam hizmetçimiyim demiş giden öğretmenlede tartışmışlar baya gürültülü olmuş olaylar...bence bulaşmak istememiş ve baya bi korkmuş velilerim kendisinden :s

Dokunmayın baba komutan:):):)

valla bizim osmanı kesin annesi tembihlemiştir aman oğlum kavga etme onlar diye:) çünkü okulun ilk günü ikizlerin annesi ben temizlik yapamam hizmetçimiyim demiş giden öğretmenlede tartışmışlar baya gürültülü olmuş olaylar...bence bulaşmak istememiş ve baya bi korkmuş velilerim kendisinden :s
peki o bayan aynı tavrını koruyacaktır siz benziri bir teklifle geldiğiniz vakit ..sizin tepkiniz ne olacak ? çok merak edıyorum :)

peki o bayan aynı tavrını koruyacaktır siz benziri bir teklifle geldiğiniz vakit ..sizin tepkiniz ne olacak ? çok merak edıyorum :)
hocam ben geldiğinde öğretmen arkadaşlar beni olaydan haberdar edince ben zaten biraz tedbirli girdim ve emin olun benle ufacık bi sorun bile yaşanmadı sırası geldiğinde haber verdim geld temizledi hatta oyuncaklarımı yıkadı bi ara minderleri götürdü :)) yani açıkçası biraz dik olamamak lazım tavladım biraz güler yüzlü davrandım ama gerçekten tartışılsaydı fena bi durumdu ALLAH KORUDU:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri