Kocaelİ yazacak olan arkadaŞlar!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melishhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@melishhh
arkadaşlar puanlarınızı ve hangi ilçeleri tercih edeceğinizi yazarsanız ölü tercih yapmamış oluruz!!birbirimize destek olalım bu konuda!!!

bnm puanım 78,233..karamürsel,darıca,derince ve gölcükteki okulları yazmayı düşünüyorum...

benim 71 çayırova,darıca,kandıra ve dilovası yazmayı düşünüyorum

bnm puanım 78,233..karamürsel,darıca,derince ve gölcükteki okulları yazmayı düşünüyorum...

sizin var mı arkadaşlarınızdan kocaeli yazacakn olan,varsa puanları kaç?Kocaeli ye atanmayı çok istiyorum ama olmayacak sanırım:(

sizin puanınız kaç..arkadaşlarımın çoğu istanbulu yazcaklar..siz kocaelinde nereleri yazcaksınız??

bende kocaeli yazacağım puanım 71

mrb arkadaşlar ben sadece bursa yazacaktım ama hep dağ köyler o nedenle kocaelide yazacağım ama sadece gölcüğü yazacağım.ben zaten orda sözleşmeliyim.puanım 80

bende 74.267 puanla gebze darıca yazıcam.

sizin puanınız kaç..arkadaşlarımın çoğu istanbulu yazcaklar..siz kocaelinde nereleri yazcaksınız??

benim 71.276 kandıra,çayırova,darıca ve dilovası düşünüyorum ama pek şansım yok sanırım.Gerçekten yazacak yer bulamıyorum,benim arkadaşlarımda istanbul yazacak,çoğu sözleşmeli çalışıyor zaten benim gibi.Ben şuan karadenizin bir köyünde çalışıyorum ve oradan kurtulmak istiyorum çok sıkıcı,kötü bir yer.İçimden geçen olmasını istediğim yer kocaeli ama olmama ihtimali çok yüksek sona van merkez yazacağım doğunun en güzel şehirlerinden biri,bana van yolu görünecek sanırım...:)

inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur..herkes mutlu olduğu yerde çalışır..

arkdslar bnm puanım da 71 .ist avrupa yakası dusunuyorum.Acaba istablu yazacak arksları olanlar nereleri terch ediyor ve puanları nasıl?ölü tercih olmasın... şimdiden teşekkürler...

bende kocaeli yazacagımm gelmeyecek gibi görünüyo ama söyleyeyim dedim... 74 puanım var....

bende kocaeli yazacagımm gelmeyecek gibi görünüyo ama söyleyeyim dedim... 74 puanım var....

ben de 71 ben de umudumu yitirdim gibi bir şey ama bir ümit işte yine de yazacağım:)geçen atamalarda kocaeli hep 75 falan kapattı yanılmıyorsam ben sürekli yazdım ama olmadı:)şimdi bir yerden sıralamayla ilgili bir şey buldum.ösym nin veri tabanından alınmış hzırlanmış sıralama,oradan sıralamama baktım dedim imkansız kocaeli:)çünkü iyi yerlerde açmamışlar okulları insanlar batıya yığılıyor,sizin şansınız var yine kandıra,dilovası falan yazarsanız bir ihtimal olur...

arkdslar bnm puanım da 71 .ist avrupa yakası dusunuyorum.Acaba istablu yazacak arksları olanlar nereleri terch ediyor ve puanları nasıl?ölü tercih olmasın... şimdiden teşekkürler...
bunlar
benim arkadaşlarımın çoğu istanbulda sözleşmeli çalışıyor tam oalrak nereleri yazacaklar bilmiyorum ama sorarım puanlar 65,68,69.71,71,74,76 bunlar hatırlayabildiklerim...bir çok insan son tercihlerine yazıyor istanbulu.Dikkat ediyorum kimse şarka giriyor mu yoksa girmiyor mu umursamııyor forumda.Ama belirli bi kesim buna dikkat ediyor,istanbulda şarka giren yerde çok ve batı cazip yanii...

bence 71 72 puanla darıcaya dilovasına falan atanırsınız

ben de 71 ben de umudumu yitirdim gibi bir şey ama bir ümit işte yine de yazacağım:)geçen atamalarda kocaeli hep 75 falan kapattı yanılmıyorsam ben sürekli yazdım ama olmadı:)şimdi bir yerden sıralamayla ilgili bir şey buldum.ösym nin veri tabanından alınmış hzırlanmış sıralama,oradan sıralamama baktım dedim imkansız kocaeli:)çünkü iyi yerlerde açmamışlar okulları insanlar batıya yığılıyor,sizin şansınız var yine kandıra,dilovası falan yazarsanız bir ihtimal olur...
sıralama derken bizim ksçıncı olduklarımız mı yani yoksa okulların puan sıralamasımı ?? bu okulların kaçla kapattığını nerden buluyorlar bi bilginiz varmı?? umarım atanırızz istediğimiz yerleree

arkadaşım merkez gelmez belki ama dilovası garanti gelir... yerinde olsam bu fırsatı kaçırmaz dilovasında açılan tüm okulları yazardım

sizin var mı arkadaşlarınızdan kocaeli yazacakn olan,varsa puanları kaç?Kocaeli ye atanmayı çok istiyorum ama olmayacak sanırım:(

bnce dilovasını yazarsan garanti gelir, kocaelinde istenmeyen tek ilçe DİLOVASI. kimse oraya gelmek istemiyr, gelen kadrolu öğrtmn de 1 yıl sonra tayin istiyr. sonuçta bu kadrolu ataması ve açıkta kalmak da var, ama ama ama risk almayım kadrolu oldk sonrası kolay diyenlerden isen (ki bn başvuramadığım için çok üzülüyrm başvurabilseydim böyle bir şansı kaçırmaz dilovasını hep yazardım) dilovası ideal bir yer

kadrolu olark atandıktan sonra tayin hakkın ile istediğin yere gidersin.

sıralama derken bizim ksçıncı olduklarımız mı yani yoksa okulların puan sıralamasımı ?? bu okulların kaçla kapattığını nerden buluyorlar bi bilginiz varmı?? umarım atanırızz istediğimiz yerleree
branş sıralamasını kastedmiştim sıralama derken şu sıralar ortalıkta dolanan var ya forumdada var branş sıralaması...ösym nin veri tabanından alınmış.
kocaeliyi soracak olursanız geçen atamalardan hatırlıyorum 75 le kapattı.memurlar.net de olabilir ya da google dan girip bakın çıkar ben de tam hatırlamıyorum...

bnce dilovasını yazarsan garanti gelir, kocaelinde istenmeyen tek ilçe DİLOVASI. kimse oraya gelmek istemiyr, gelen kadrolu öğrtmn de 1 yıl sonra tayin istiyr. sonuçta bu kadrolu ataması ve açıkta kalmak da var, ama ama ama risk almayım kadrolu oldk sonrası kolay diyenlerden isen (ki bn başvuramadığım için çok üzülüyrm başvurabilseydim böyle bir şansı kaçırmaz dilovasını hep yazardım) dilovası ideal bir yer

kadrolu olark atandıktan sonra tayin hakkın ile istediğin yere gidersin.

haklısınz dilovası olursa gebzeden gidiş geliş yapmak istiyorm.Dilovası kanserli diyorlar ve insan profili de iyi değilmiş...olmazsa da yapabileceğim bir şey yok:(zaten son sıralara van merkez yazaccağım atanamama ihtimalime karşı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri