bnm puanım 78,233..karamürsel,darıca,derince ve gölcükteki okulları yazmayı düşünüyorum...
sizin puanınız kaç..arkadaşlarımın çoğu istanbulu yazcaklar..siz kocaelinde nereleri yazcaksınız??
bende kocaeli yazacagımm gelmeyecek gibi görünüyo ama söyleyeyim dedim... 74 puanım var....
bunlararkdslar bnm puanım da 71 .ist avrupa yakası dusunuyorum.Acaba istablu yazacak arksları olanlar nereleri terch ediyor ve puanları nasıl?ölü tercih olmasın... şimdiden teşekkürler...
sıralama derken bizim ksçıncı olduklarımız mı yani yoksa okulların puan sıralamasımı ?? bu okulların kaçla kapattığını nerden buluyorlar bi bilginiz varmı?? umarım atanırızz istediğimiz yerlereeben de 71 ben de umudumu yitirdim gibi bir şey ama bir ümit işte yine de yazacağımgeçen atamalarda kocaeli hep 75 falan kapattı yanılmıyorsam ben sürekli yazdım ama olmadı
şimdi bir yerden sıralamayla ilgili bir şey buldum.ösym nin veri tabanından alınmış hzırlanmış sıralama,oradan sıralamama baktım dedim imkansız kocaeli
çünkü iyi yerlerde açmamışlar okulları insanlar batıya yığılıyor,sizin şansınız var yine kandıra,dilovası falan yazarsanız bir ihtimal olur...
bende kocaeli yazacagımm gelmeyecek gibi görünüyo ama söyleyeyim dedim... 74 puanım var....
sizin var mı arkadaşlarınızdan kocaeli yazacakn olan,varsa puanları kaç?Kocaeli ye atanmayı çok istiyorum ama olmayacak sanırım![]()
branş sıralamasını kastedmiştim sıralama derken şu sıralar ortalıkta dolanan var ya forumdada var branş sıralaması...ösym nin veri tabanından alınmış.sıralama derken bizim ksçıncı olduklarımız mı yani yoksa okulların puan sıralamasımı ?? bu okulların kaçla kapattığını nerden buluyorlar bi bilginiz varmı?? umarım atanırızz istediğimiz yerleree
bnce dilovasını yazarsan garanti gelir, kocaelinde istenmeyen tek ilçe DİLOVASI. kimse oraya gelmek istemiyr, gelen kadrolu öğrtmn de 1 yıl sonra tayin istiyr. sonuçta bu kadrolu ataması ve açıkta kalmak da var, ama ama ama risk almayım kadrolu oldk sonrası kolay diyenlerden isen (ki bn başvuramadığım için çok üzülüyrm başvurabilseydim böyle bir şansı kaçırmaz dilovasını hep yazardım) dilovası ideal bir yer
kadrolu olark atandıktan sonra tayin hakkın ile istediğin yere gidersin.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!