Kocaeli Semineri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
merhaba arkadaşlar,dün yapılan kocaeli seminerinde ben de vardım ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum...hocalarımızın konuşmaları,karşılıklı soru cevaplar çok güzel geçti,aynı alanda olan insanların biraraya gelmesi de çok hoş bir ortamdı tabii ki...yalnız ilk 70 dk reklamla geçti,tamam,sözkonusu marka sponsor olabilir ama asıl seminer vaktinden çalındı bence.ayrıca söylenilen saatten sonra sertifikalar dağıtıldı.açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım :( sadece ben değil,yanımdaki arkadaşlar da aynı fikirdeydiler.yanlış anlaşılmak istemem,ya ben bu siteyi gözönünde bulundurup fazla mükemmellik bekledim,ya da teknik aksaklıklardan dolayı ürün tanıtımı uzun tutuldu,bilemiyorum ???katılan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

merhaba arkadaşlar,dün yapılan kocaeli seminerinde ben de vardım ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum...hocalarımızın konuşmaları,karşılıklı soru cevaplar çok güzel geçti,aynı alanda olan insanların biraraya gelmesi de çok hoş bir ortamdı tabii ki...yalnız ilk 70 dk reklamla geçti,tamam,sözkonusu marka sponsor olabilir ama asıl seminer vaktinden çalındı bence.ayrıca söylenilen saatten sonra sertifikalar dağıtıldı.açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım :( sadece ben değil,yanımdaki arkadaşlar da aynı fikirdeydiler.yanlış anlaşılmak istemem,ya ben bu siteyi gözönünde bulundurup fazla mükemmellik bekledim,ya da teknik aksaklıklardan dolayı ürün tanıtımı uzun tutuldu,bilemiyorum ???katılan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

Öncelİkle yorumlariniz İÇİn teŞekkÜrler İŞİn reklam kismi dedİĞİnİz gİbİ o kadar uzun olmayacakti ama sİzİn de tamİn ettİĞİnİz Üzere tamamen teknİk aksaklik. Bİr Öncekİ gÜn balikesİr semİnerİ vardi hocalarimizin ve sabah yoĞun sİsten dolayi gecİkme yaŞandi reklam kisminin bu kadar uzun tutulmasi tamamen hava Şartlarindan kaynaklaniyor. Daha Öncekİ semİnerlerİmİze katildiysaniz bÖyle bİr uygulamanin bu kadar uzun sÜrmedİĞİnİ bİlİyorsunuzdur. Ynede dÜŞÜncelerİnİzİ Çok gÜzel bİr dİl İle İfade ettİĞİnİz İÇİn Özellİkle teŞekkÜr edİyorum...

bu konuda aydınlattığınız için,ben teşekkür ederim ama bize bu durum bildirilseydi,eminim herkes anlayışla karşılardı...neyse,sağlık olsun...

Sanırım arkadaşlar bölmek istemediler.
Katılımlarınız için ve güzel dilekleriniz için teşekkürler.Diğer seminerlerimizde görüşmek üzere.

diğer seminer görüntülerine baktım da,bizimki çok sönük kalmış,fotoğrafları eklenmemiş bile :( neyse,bir sonrakine inşallah...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri