Kocaeli de Okul Öncesinin Parmakla Gösterilen Değerli Erkek Öğrencileri Nerdesiniz:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan babakucagi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@babakucagi
Kocaelinden mezun ve okuyan erkek arkadaşlar.Arkadaşlar buradan içinizden geleni söleyin artık!!!
eee Malumunuz vec-i ile:D biz pek erkek erkeğe kalamıyoruz:):)
NOT:En son söylediğim söz lütfen carpıtılmasın:36_11_6:
muhabbet acısından diom yane;);)

Düzeltildi :selcukaydin tarafından

eğer ayrım ayrıcalık düşünüldüğü zaman... ve eylem oldğu zamn...işte o zaman ayrım başlar...ne farkeder ha erkek ha kız....olmadı babakucağı....ama siz bilirsiniz yine de :36_11_6:

bizde muhabbet ediyodukk...ne oldu kiii ??? hade bakalım...bulursan birilerini konuşursun artık

Bunu bizim Mustafa(arıkan) okursa direk anlayacaktır:D:D:D
Neyse onlar gelsin de:D:D
Biz ayrım olmasın die düşünüos zate:36_7_8:
BAksana adını bile daha sölemedin

ben geldiiim..kanka bizimkileri toplayalım bir an önce buraya..inş tabi:D olmasa da biz bize yeteriz...hı...:)

evet millet ben geldim en sonunda dayanamadım ısrarlarınıza üye oldum işte ama pomağın dediklerini daha önce okusaydım üye olmazdım:36_1_42: ne demek öle o biz bize yeteriz madem yeterdiniz neden çağırıyon bizi alla alla neyse işte geldim burdayım artık hep beraber daha aydınlık günlere:thumbsup:

La mustafa artistlik yapma:D..Adam gibi bişeyler yapalım şurda..ok.ihya edelim sayfayı;)grşrz sonra

:36_3_12: slm arkadaslar.sınıfta o kadar bahsedince merak ettim,ben de girdim siteye.ama henüz bşy anlayamadım yaa:36_1_6: birazcık karısık geldi bana.neyse ilerde anlarım inş:36_1_21:[size=medium][/size]

vallahi anlamadıgımda msjdan acayipp belli oluyo:) neyse ....

arkadaşlar nerdesiniz,özel istek üzerine ben de artık burdayım fakat sanki biraz karışık....

karışık değil karmaşık:36_1_21:
alışırsın beaaaa:):)
ama önce antreman:36_13_3:

aha burdayım bu sene kayıt yaptırıom inş. :D

desene erkekler cogalıyor:D:D

desene yaşadınız :P :D :D

sayınız cogaldıgı için mi,güleyim bari de boşa gitmesin:D:D

euheuheueh gülersin tabni hoşuna gitti tabi demi :P :D nyse fazla cıvıtmayalım forum kurallarını ihlal etmeyelim. belki okulda tanışırız birgün o zamanda güler misin bilmiyorum :)

hiç sanmıyorum:P

selam
BEn pomak:DD
Yeni gelen erkek arkaşlara selamlar..
Çok eğlencez çok,bu bölümü yazdığınıza pişman olmıycksınız arkadaşlar..
Bu arada kızlar da hoşgelldi tabi:)
grşmek üzre

hehehe umarum öyle olur slayer içimi hiç sinmiyor ama dur bakalım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri