Kız meslek lisesi planları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ecemnur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ecemnur
Sevgili arkadaşlar içinizde kız meslek lisesi çoc gelş bölümünde görev yapan varmı.Özellikle 11. sınıflarda yıllık plan konusunda sıkıntı çekiyoruz acaba buradan paylaşabilirmiyiz.Şimdiden teşekkürler..

Sevgili arkadaşlar içinizde kız meslek lisesi çoc gelş bölümünde görev yapan varmı.Özellikle 11. sınıflarda yıllık plan konusunda sıkıntı çekiyoruz acaba buradan paylaşabilirmiyiz.Şimdiden teşekkürler..

planlar konusunda ne gibi sıkıntı çektiğinizi öğrenebilir miyim? yardımcı olmak isterim

hazırlamıs oldugunuz kız meslek lısesi çocuk gelışımı bolumu yıllık planları burada paylasırmısnız arkadaslar?

http://www.meslekogretmeni.com.................... da bütün planlar var.oradan gerekli düzenlemeleri yaparak indirirsiniz.bi bakın olmazsa ben size gönderirim.

merhaba
verdiğiniz linkte bulamadım. Ben lise son sınıf öğrencisiyim staj dosyamı yeni aldım ve günlük plana ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
---------------------

arkadasımın derdınden bende de :D var bende lıse 3 e gıdıorum plan hazırlıkları yapıoruz belırlı gunlerle ılgılı planlarınızı paylasırsanır coooookkkkk sevınırım sımdıden tesekkurler;)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri