iyi günler diliyorum aranıza yeni katıldım rehber öğretmenim okulumuzun anasınıfı da var ve ben bazen nasıl yaklaşacağım konusunda kendimi yetersiz hissediyorum 6 yaşında bir erkek öğrencimiz var ve bazen kız gibi davranıyor bu başlık altında önceki günlerde yine soru gelmiş onu okudum ama yeteri kadar yararlanamadım bu nedenle ben aynı konuyu tekrar gündeme getirmek zorundayım çünkü ne yapacağımı bilmiyorum öğrencimiz çalışan bir anne babanın çocuğu onlar işteyken anneanne ve teyzeler ilgileniyor...çocuk sevgiyle büyüyor babası akşamları ilgileniyor mesela babasıyla çalışarak saati öğrenmiş vb...teyzeleri hediye çikolata vs eksik etmiyorlar 1 yaşında bir erkek kardeşi var öğrencimle kardeşi üzerine sohbet etmeye çalıştım sanki kıskançlık var gibi geldi bana...anasınıfı öğretmeni bazen kız gibi yürüdüğünü ve davrandığını söyledi. evde de kız olmak isterdim diyormuş bana da söyledi "ama Allah beni böyle yaratmış" diyor demek ki evde de konusu geçmiş..neden kız olmak isterdin neyleri hoşuna gidiyor diye sorunca etekleri, giysileri diye yanıtladı. size verebileceğim bilgiler bunlar, erkek olmanın güzel taraflarını konuştuk ama, ne yapabilirim?