kitapçık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eser3944
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@eser3944
çocuklara yönelik bi kitapçık hazırlamam lazım hangi konular anlatılablr yazı olmayacak zaten resimlerle tanıtılacak ve kitapçığın şekli de güzel olmalı yardım eder misinzzz mesela besinlerle ilgiliyse meyve şeklinde kartonlardn yapılıyo ama bana başka konu lazım acill tşklerr

konu olarak sayılar,hayvanlar ya da renkler olabilir :)

şekli içinde yardm lütfen resmlerini kartona yapıştırp mı yapsam ama kartonları kesmk için güzel bi şekil olmalı konuyla ilgili

tam olarak nası bir şey düşündüğünü söylersen daha çok yardımcı olabilirim mesela önce seçtiğin konuyu söyleyebilirsen bende fikir yürütürüm yardımcı olmaya çalışırım:))

işte onu bilemiyorum dedim ya mesela meyveler tanıtılacaksa kartonları meyve şekli verip üzerlerine resim yapıştırılır kenarındanda spiral yaptırırım bunun gibi ama konu bulamıyrm uygun :(

duygularla ilgili yapsam nasıl şekil verebilirm ve sadece resmini mi koymam gerekiyo acaba

evet duygularla ilgili olabilir aslında ama ben olsam hayvanlarla ilgili bişiler hazırlardım sitede özlem öğretmenimizin paylaştığı boyamalar var onlardan yararlan derim:))

bi bakayım hangi bölümde

sanat etkinlikleri baskı ve boyama bölümünden 3. sayfada 42 adet boyama(çok şeker) yazıyo oradan bakabilirsin eğer duygularla ilgili bişiler yapcaksanda rengarenk kartonlarla üçgen daire kare dikdörtgen çiz üzerlerini keçeli kalemlerle yüz ifadelerini belirginleştir renklendir gözlerini falan güzel olabilir:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri