Kış mevsimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m2sa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@m2sa
kış mevsimi ile ilgli nasıl bir sanat etkinliği yaptırabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim....

pamuktan kardan adam

kış ağacı da olabilir. kuru ağaç dallarını köpüklerle süsleyebilirsiniz

5 lt lik yağ ve ya su şişelerinin (2 tane)üzerine çocuklarla birlikte etrafına pamuklar yapıştırın buşişeleri üstüste gelecek şekilde yapıştırarak kardan adamgibi süsleyin ayrıca her çocuk aynı işlemi bireysel olarak şampuan vb kutularlada uygulayabilir çocukların çok sevdiği bir etkinlik kolay gelsin

kış mevsimi ile ilgli nasıl bir sanat etkinliği yaptırabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim....
Kardan adam yapmak için Pet şişeyi ortadan ikiye kes ve şişenin üst kısmını kullan.Şişenin kapağını çıkardıktan sonra şişenin her yerini pamukla kapla.Kumaştan ince şerit keserek atkı yap,gözünü,burnunu yap ve şişenin kapağını kullanarak kardan adamın şapkasını yap.Ben daha bir gün önce yaptırdım çok şirin oldu.

çok teşekkür ederim çok güsel fikirlerr:D:D

Kardan adam yapmak için Pet şişeyi ortadan ikiye kes ve şişenin üst kısmını kullan.Şişenin kapağını çıkardıktan sonra şişenin her yerini pamukla kapla.Kumaştan ince şerit keserek atkı yap,gözünü,burnunu yap ve şişenin kapağını kullanarak kardan adamın şapkasını yap.Ben daha bir gün önce yaptırdım çok şirin oldu.

hocam güzel bi fikir rica etsem resmide ekleyebilirmisiniz...:congratulationscut4

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri