KİRLENEN DÜNYAMIZI NASIL TEMİZLERDİNİZ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pretty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:24
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@pretty
Her hafta yaptığım gibi bu haftada çocuklara bir soru sordum ve sizlerle paylaşmak istedim:):):)
Bu soruyu foruma eklemiş olan Keremcik'den aldım...Çok işe yaradı soruları.Buradan çok teşekkür ederim:):):)

SORU: Kirlenen Dünya'mızı nasıl temizlerdiniz? :10:

Burcu: Kötü insanlar Dünya'dan atarsak Dünya'mız daha temiz olur...:D

Berk: Çocuk, büyük demeden herkesi uyararak Dünya'mızı temiz tutabiliriz...:D

Kayra: Öğretmenim bence siz ve biz menekşeler sınıfı olarak elele verdik mi hem Dünya'yı temiz tutarız hemde küresel ısınmayı önleyebiliriz...Ne dersiniz?:D

Özgüç: Öğretmenim öncelikle bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkürler.Biz temiz tutuyoruz ama çoğu pis insan yere tükürüyor,yere çöp atıyor...Bu yaşta beni sinir hastası yapıyorlar yaaa...:D

Ecem: Öğretmenim öncelikle abimi uyarırdım.Aramızda kalsın odası çok pis...O odasını temizlediği zaman Dünya temizlenir...:D

Ege: Herkes kapısının önünü süpürse Dünya bu kadar pis olmazzz...:D

Ayşe: Kirlenen bu Dünya'yı temizlemek için biz tüm çocuklar ve siz elele verip yeni ağaçlar dikip oksijenin artmasını sağlaya biliriz...:D

Yağız: Herkes yerden bir çöp alıp çöp kutusuna attığında biraz olsun Dünya temizlenir...:D

Melike: Bir insan bile yere çöp atmadığında temizlemiş oluruz...:D

...TEMİZ BİR DÜNYA İSTİYORUZ...

Gökçecim öncelikle çok güzel bir konuya değinmişsin tebrik ediyorum seni
Bu çocuklar indigoooo çocukları ya muhteşemler:D:D
Ecem işini biliyo ilk önce yakın çevresini uyarıyor aferim ona:D:D
Cnmcım teşekkürler paylaştığın için:)

tatlicadi' Alıntı:
Gökçecim öncelikle çok güzel bir konuya değinmişsin tebrik ediyorum seni
Bu çocuklar indigoooo çocukları ya muhteşemler:D:D
Ecem işini biliyo ilk önce yakın çevresini uyarıyor aferim ona:D:D
Cnmcım teşekkürler paylaştığın için:)

Ay canım güzel yorumun için çok teşekkürler:):):)
Eeee ne de olsa benim duyarlı menekşelerim demi...

harika bi konu bence teşekkürler paylaşım için

Kıyamam ben onlara :36_1_21: küçük insanlar dünyanın en akıllıları :36_3_3:

Çok tatlılar ,sen de çok güzel bir konuya değinmişsin. Teşekkürler paylaşımın için:thumbsup:

shiningstar' Alıntı:
harika bi konu bence teşekkürler paylaşım için

-anezelka-' Alıntı:
Kıyamam ben onlara :36_1_21: küçük insanlar dünyanın en akıllıları :36_3_3:

Çok tatlılar ,sen de çok güzel bir konuya değinmişsin. Teşekkürler paylaşımın için:thumbsup:

Rica ederim arkadaşlar...

Kayra: Öğretmenim bence siz ve biz menekşeler sınıfı olarak elele verdik mi hem Dünya'yı temiz tutarız hemde küresel ısınmayı önleyebiliriz...Ne dersiniz?

Özgüç: Öğretmenim öncelikle bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkürler.Biz temiz tutuyoruz ama çoğu pis insan yere tükürüyor,yere çöp atıyor...Bu yaşta beni sinir hastası yapıyorlar yaaa...

Ecem: Öğretmenim öncelikle abimi uyarırdım.Aramızda kalsın odası çok pis...O odasını temizlediği zaman Dünya temizlenir...

BAYILDIM BEN BU ÇOCUKLARA. BENİM İÇİN YANAKLARINDAN BOL BOL ÖPÜN:)
MENEKŞLER SINIFI, YERİM SİZİ...

cadi57' Alıntı:
Ayyyyyyy yerim ben bu menekşeleri yaaa bi gelirsem oraya..Maşallah yaa ne güzel cevaplar vermişler böyle..Duyarlı öğretmenlerinide menekşeleride kutluyorum..:D:D

Çok teşekkürler canım...Sen gelince çocuklara yine soru sorarız.Cevapları verirken ki suratlarını görmelisin:):):)İnşallah canımm:):):)

keremcik' Alıntı:
Kayra: Öğretmenim bence siz ve biz menekşeler sınıfı olarak elele verdik mi hem Dünya'yı temiz tutarız hemde küresel ısınmayı önleyebiliriz...Ne dersiniz?

Özgüç: Öğretmenim öncelikle bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkürler.Biz temiz tutuyoruz ama çoğu pis insan yere tükürüyor,yere çöp atıyor...Bu yaşta beni sinir hastası yapıyorlar yaaa...

Ecem: Öğretmenim öncelikle abimi uyarırdım.Aramızda kalsın odası çok pis...O odasını temizlediği zaman Dünya temizlenir...

BAYILDIM BEN BU ÇOCUKLARA. BENİM İÇİN YANAKLARINDAN BOL BOL ÖPÜN:)
MENEKŞLER SINIFI, YERİM SİZİ...

Menekşelerim yenmeyi çok seviyorlar...Buyrun yiyin çok eyleniyorlar:):):)
Bu arada beğenmenize senindim...Sorular için çok teşekkürler:):):)

çok şeker ve çok akıllılar maşallah...hepsinin alnından öpün benim yerime....paylaşım için teşekkürler....:36_3_12::1::1:

fidan' Alıntı:
çok şeker ve çok akıllılar maşallah...hepsinin alnından öpün benim yerime....paylaşım için teşekkürler....:36_3_12::1::1:

Beğenmene sevindim:):):)Tamam hepsini öperim:):):)

çok tatlılarr yaa:)))

safie' Alıntı:

çok tatlılarr yaa:)))

Beğenmene sevindim canım:):):)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri