Kepsut kaymakam ı sınıfımızda ...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
..

Ekli dosyalar

• htş_06.JPG
    htş_06.JPG
    77.3 KB · Görüntüleme: 109
  • htş_05.JPG
    htş_05.JPG
    69.1 KB · Görüntüleme: 105
Hediyelerle mi geldiler hocam :) İkinci resimde çocuklar şarkı mı söylüyorlar? Benim sınıfımdakiler çok utangaçlar susup kalıyorlar ilk dakikalar. Sonradan felaket açılıyorlar :)

2. resimde öğrencilerimden bir kaçı "istiklal marşı" nın 10 kıtasnı ezbere okuyorlar

ÇOK GÜZELLER öğretmenim .çocuklar kendilerini kaptırınca ne kaymakam tanıyorlar ne vali
köy okulunda çalışırken köydeki bir açılış için vali gelmişti bizim sınıfa da uğradı etkinlik yapıyorduk valinin ne yapıyorsunuz sorusuna başalarını bile kaldırmadan çalışıyoruz teşekkür ederiz dediler vali bey de bunlar çok meşkül diyerek ayrıldı sınıftan size geldikleri gibi elleri dolu gelseydiler ahhhhhhhhhhh

ÇOCUKLAR İÇİN müthiş bir heyecan köyde olmamıza rağmen makam sahiplerini iyi biliyorlar. ilçemizin belediye başkanı bulunduğum köyün damadı :) balıkesir merkez belediye başkanımız da bulunduğum köyden hatta bulunduğum okuldan mezun o yüzden protokol çocukları oldular :D

bu arada çok şık çıkmışsınız foto da öğrtmnm.Ayrıca hediyelerle gelmeleri büyük incelik çok az insan düşünür böyle şeyleri.

Biz de geçende yeni atanan kaymakamımızı ziyarete gittik.Kaymakamımız çocuklarım için şeker çikolata vs..almış.Çocuklarımdan biri "Bize mi dağıtacaksın."dedi.Kaymakamımız da "Hayır çocuklar dağıtmaycağım benim çocukluğumdaki gibi ortaya koyacağız hep birlikte yağma edeceğiz. "dedi.Ve gerçekten de çocuklarımı da arasına aldı ve dediğini yaptı.Görülmeye değerdi.Kaymakamında alçak gönüllüsü başka oluyor.)))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri