Kendine gülmek , büyümektir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan angelgirls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@angelgirls
Bir soz vardir: ''Kendinize gülebildiginiz ilk gün büyümeye başlarsiniz.'' (Ethel Barrymore)
Oyledir ama degil mi? Insanin kendi hatalarini kabul etmesi, kendiyle dalga gecebilmesi...Mukemmel olmadigini gormeye baslamasi, eksik yonlerini bulmasi, sakayla karisik bunu itiraf edebilmesi...

peki ya sizler sahiden büyüdünüz mü?

galiba kendisine hiç gülen yok ben kendime gülerim bazen dalga geçtiğim bile oluyor sannırım ben yaşlanıyorum :D

ben bazen kendime gülmekten :D kendimden geçiyorumm.. arkadaşlarımlada anlatır çok güleriz.. tek sen değilsin canım... bende varımm:)

ben bazen kendime gülmekten :D kendimden geçiyorumm.. arkadaşlarımlada anlatır çok güleriz.. tek sen değilsin canım... bende varımm:)

ne güzel :) tek olmadıgıma sevindim kişinin kendisini eleştirmesi kendisine gülebilmesi kadar güzel bir şey yoktur o kişinin zaten olgun oldugunu gözterir

Geçen gün tiyatro kursunda bunun skecini yaptık..

Herkes kendi komplexleriyle skeç yoluyla yüzleşti..Çok eğlendik,çok güldük..

Kendiyle dalga geçebilen insanlar gerçekten en olgun insanlardır bence..

çok güzel buradada şu şekilde yapalım kendine gülen insanlar niçin neden güldüler hep birlikte paylaşıp gülelim ne dersiniz ?:)

ben başlıyım daha geçen hafta arkadaşımla metroya yürüyen merdivene bindik ben dengemi kaybettim ve bi baktım en aşagıdayım millet gülme krızıne gırmıs dalga gecenler var bende oturdum kendıme metroda kahkaha atarak güldüm karnıma agrılar girmişti rezil oldum ama çaktırmayalım bari diye güldüm :) ah şu topuklu ayakabılar :)

Daha bugün Anneannemin dairesi yerine yanlış daireyi çalıp karşıma çıkan çocuğa saatlerce aval aval bakıp anneannem nerde! dememle çocuğun yüzünün aldığı şekli unutamıyorum dakikalar sonra yanlış kapının ziline bastığımı aslında anneannemin yan dairede oturduğunun farkına varıp özür bile dileyemeden şok bi şekilde kapının önünüden ayrılışım ve ardından gelen gülme krizi aklımdan çıkmıyor..İşin kötüsü kadın 20 yıldır aynı yerde oturuyor :( çok kızdım kendime çokkk :P

Ben de gÜlerİm bazen kendİme :) yaptiklarim komİk gelİr.. Ama zevklİ oluyo tabİ bu bazen

emin ol güzelim kendine gülen tek sen değilsinn benim de okadar çok güldüğüm anlar oluyokiii bu konuda yalnız değilsinnnn : )

ben de kendisiyle barışık olup gülenler grubundayım..
tiyatro derslerinin etkisi çok fazla ama
en son kızımı güldüreyim derken kendi düştüğüm hala güldüm :))

:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6:
:36_6_3::36_6_3::36_6_3:
ben de kendime çok gülerim
özelliklede sevdiğim arkadaşlarımla muhabbet ederken onlarla komik özelliklerimi paylaşmaya bayılırım:36_11_6:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri