Kedicik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BÜŞRA AKIN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@BÜŞRA AKIN
Sağına tak sarımsak
Soluna tak soğan
Kim o minderde uyuyan
Kara kedi olmasın
Başına kuş konmasın
Konan kuşu kovalarız
Aman kedicik uyanmasın

teşekkürler

Teşekkürler

teşekkürler hocam:)

alakasız olcak ama ben bırsey soracagım ben 3. sınıf okul öncesı ogrt. okuyorum 2.sınıftan alttan dersım var yıne de ucretlıye basvurabılır mıyım yanı 2. sınıftan dersımın kalması sorun olur mu

ilgilenen yok galiba:(

alakasız olcak ama ben bırsey soracagım ben 3. sınıf okul öncesı ogrt. okuyorum 2.sınıftan alttan dersım var yıne de ucretlıye basvurabılır mıyım yanı 2. sınıftan dersımın kalması sorun olur mu

ilgilenen yok galiba:(

yorumunuzu alakasız yerelere yazarsanız cvp alamazsınız maalesef ama ben cvplayım.
ben de 3.sınıf öğrencisiyim ve arkadaşlarımdan birçoğu tek dersi olduğu halde ücretliye başvurabildiler. sadece yapmanız gereken büroya gidip ücretliye başvurcağınızı o yüzden önlisans belgesi almanız gerektiğini söliceksiniz onlar da belgenin altına eylülde sınava girdiğinde 3.sınıf olacaktır diye bir yazı yazıyorlar onu ilgili mem e götürüp teslim edeceksiniz. başka sorunuz varsa özelden yazın hocam

yorumunuzu alakasız yerelere yazarsanız cvp alamazsınız maalesef ama ben cvplayım.
ben de 3.sınıf öğrencisiyim ve arkadaşlarımdan birçoğu tek dersi olduğu halde ücretliye başvurabildiler. sadece yapmanız gereken büroya gidip ücretliye başvurcağınızı o yüzden önlisans belgesi almanız gerektiğini söliceksiniz onlar da belgenin altına eylülde sınava girdiğinde 3.sınıf olacaktır diye bir yazı yazıyorlar onu ilgili mem e götürüp teslim edeceksiniz. başka sorunuz varsa özelden yazın hocam

:) ) bence olamaz ücretli..

Kedicik için tşkler Büşra hocam..

tesekkürler.. =)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri