Kazanım Değerlendirme Formu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
Arkadaşlar,farkındayım son birkaç gündür fazla soru soruyorum ama son bir sorum daha var : Yayınevlerinin promosyonu olan hazır kazanım değerlendirme formları oluyo ya,kitap gibi,ciltli ? Hani çocukla ilgili,velilerin doldurduğu bilgilerin de yer aldığı? Ben de geçmiş yıllardan kalan o şekilde kazanım d. f. vardı ve ben onları kullanmıştım.Müfettiş sorun yapar mı acaba?Bazı arkadaşlarım da aynı durumda...Fikri olan var mı bu konuda?

hocam bu biraz müfettişe kalıyor diye bi izlşenim uyandı bende biri gelip beğeniyorsa diğeri geldiğinde olmaz diyebiliyor artık şansınıza mı desem ne desem :)) ben öyle bişey yaşamadım hani izlenimlerime dayanarak cevap veriyorum.böyle bişey yaşayan arkadaşlar varsa onarın fikirlerini de alalım bence ;)

67 kişi bakmış...bilgisi ya da fikri olan yok mu?pazartesi teftiş varr :(

aynı anda yazmışız hocam :) işte bu müfettişlerin tutarsızlığı deli ediyo insanı :( neyse,kadrolu olmadığım için fazla sıkmaz galiba :emot118:

merak etmeyinnnn bu kadar da sıkılmayın ya ben bile tedirgin olmaya başladım tuba hocam sizin bu sözlerinizden :emot68:

evet,abarttım galiba :) tamam,tamam sakinim :)

evet sakin olun tabi ki de :))

Hocam geçen sene ben onları doldurdum ve müfettişe gösterdim , hatta kendi sordu tutuyor musunuz diye onları gösterdim tamam dedi. İnanın sorun yaratmak istedikten sonra müfettişler her şeye bahane buluyorlar. Önemli olan sizin sakin kalıp kafanıza takmamanız. Ben öyle yaptım :D

sağolun selvi hocam,gerçekten mesele müfettişin nasıl olduğu...yani kulp takan,kusur arayan cinsten mi,yoksa gerçekten işini yapıp,denetleyip,eksik yerlerde rehberlik eden cinsten mi olup olmadığı....

inş şansımıza iyileri denk gelir hocam :S

aminnnnnnnnnnnnn ......

rahat olun bence

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri