Kazanım değerlendirme formu velilere verilir mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan birsengozde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.kozmetistan.com
@birsengozde
Herkeze merhaba ;
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var.Dönem sonunda verilmek üzere her öğrencim için ayrıntılı bir gelişim raporu hazırladım.Ayrıca kazanım değerlendirme formlarını hazırladım ve bunun dışında da öğrencilere verilen içinde kazanımların yazılı olduğu karne gibi bir belgede var.Müdürümüz kazanım değerlendirme formunu ve karne yi vereceğimiz için gelişim raporuna gerek olmadığını söyledi.Ben kazanım değerlendirme formu velilere verilmez diye biliyorum , mutlaka gelişim raporu hazırlanması gerektiğini düşünüyorum.Ben hazırladığım gelişim raporlarını 1 gün önceden velilere gene de vericem ama doğrusu nedir bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

gelişim raporları veriliyor ama kazanım degerlendırme formları bıze kalıyor.onlar bızım cocukları degerlendırmemıze yardımcı olsun dıye hazırlıyoruz.karne bı sembol gelişim raporlarıda velılere bılgı ıcın yeterlı.ben hıcbır ogretmenın kazanım deg. formlarını verdını duymadım bende vermıyorum.

bende kazanım değerlendirme formlarının verilmesi taraftarı değilim ama müdüre anlatamıyorum bi türlü...

merhaba ben kaynak kitapların yanında gelen kazanım değerlendirme gibi içeriği olan bir karne verdim ve galiba yanlışlıkla kazanım değerlendirme formlarını dağıttım .( ama ayrıca dosyamda kazanım değerlendirme formum var.gelişim formlarıda var). sizce sorun olur mu?

merhaba
benim bildiğim kadarıyla gelişim raporları dağıtılır sadece ama ben gelişim raporlarının yanında kazanım değerlendirme formunu da vermek zorunda kaldım. müdürümüz öyle uygun gördü.Kaznaım değerlendirme formu bizim çocuğu takip edebilmemiz hangi amaçları ve kazanımları ne derece kazanıp kazanmadığına dair bize bilgi verir.tuttuğumuz kaznaım değerlendirme formu ışığında gelişim raporları hazırlarız bu yüzden sadece gelişim raporlarının verilmesi taraftarıyım.benim atamam yeni oldu henüz 3 aylık bir öğretmenim doğrusunun tam oalrak ne olduğunu bilmiyorum ama bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum

bende kararsız kaldım verip vermemekte ama öğlen grubundaki öğretmen kazanım değerlendirme ve gözlem raporlarını vermeyip bizde kalacağını söyledi..sadece karneleri verdim..yıl sonunda hepsi veriliyor ama değil mi..

arkadaşlar gelişim raporu ne dir

yükleme olmamış galıba açıklmıyor ilginden dolayı teşekkür ederim

çok teşekkür ederim
açıkldı.

ben indirdim teşekkürler...

arkadaşlar 7 yıllık öğretmen oalarak kazanım degerlendirme formlarının veliye verildiğini hiç duymadım, zaten kazanım değerlendirmeleri e okula işleyeceğiz ordan baksın o zamn, sadece gelişim raporu verilir artık karne de kalktı bişliyorsunuz onun yeriene katılım belgesi veriliyor veliye verilecekler sadece bunlar mantıklı olanda bunlar.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri