Kayıt yapmaya gidiyor muyuz arkadaşlar???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hilayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hilayy
eee biz kayıt yaptırmaya ne zaman gidicez?temmuzda atananlar???

1 eylülde orda olacak sekılde bıletımı ayarladım ben.ama 1eylulden öncekı tarıh persembe gunu falan orda olmakta fayda var.1 gunde işlemler bıtmeyebılıyomus.en fazla 2 gun alır işler diyolar.
buarada bana daha evıme) belge falan gelmedı atandıgıma daır.anlamadım bu ısı ben

bana da gemedi belge hocam.kayıtta öyle bi belge gerekmiyo sanırm.bir de son güne kalırsak nsl olucak,ev tutucaz da düzeni kurucaz da falan filan.... zaman alır.

Başvuracağımız tarihler atandığımız ilin web sayfasından yayınlanacakmış,bana öyle dedi atandığım ildeki meb

Arkadaşlar bana kağıt geldi,şöyle diyor,ağustos ataması yapılanlarla birlikte başvurulacakmış.

hocam size gelen kağıtta şey de yazıyor mu,bu belgeyi kayıt zamanı getirmeniz gerekiyor gibi bi yazı var mı ?

yok yok arkadaşlar o kağıdın bir önemi yokmuş.ben de erzurum ili aradım ordan söylediler banada

şimdi ne zmn gidicegiz ve ne zaman yapıcaz kayıtı ben bişey anlamamdım

bana da yenı geldı teblıgat 3 gun önce geldı. van özlp e atandım 28 ıne bılet almayı dusunuyorum bılmıyorum gec mı kalmırım erken mı olur ne bıcım bı sıstem bu ınsanlara bı tarıh verlır dımı

minniş hocam bende sana çokı yakınım tanıştık zaten ç.kale...:) ben 25 de orda olucam....sizde erken gitseniz iii olur eğer kalacak yer derdiniz yoksa...çünkü ev bulmak biraz sorun oluyor....kolay gelsin...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri