Kaydını yaptıranlar :))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oslem_tubisss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@oslem_tubisss
arkadaşlar sonunda kaydımı yaptırdım :36_7_8: kitaplarımı aldım çok heyecanlıyım :36_11_12:

hayırlı olsun arkadaşım =)
uamrım güzel bir sene geçirirsiniz derlserlerinizle ve sınavlarınızla..
başarılar diliyorum herkese =)

hayırlı olsun arkadaşım =)
uamrım güzel bir sene geçirirsiniz derlserlerinizle ve sınavlarınızla..
başarılar diliyorum herkese =)
neslihan teşekkürler :) inş hepimiz için hayırlı ve başarılı bir sene olur :):)

bende çok sabırsız biri olduğum için ilk gün gidip kaydımı yaptırdım hepimize hayırlı uğurlu olsun ...şimdi sıra ders çalışmada...

arkadaslar öncelikle hepinize hayırlı olsun dıyorum. bende 2 gun once kaydımı yaptırdım cok guzel bı duygu allah emeklerımızı bosa cıkarmasın. ben derslere basladım bıle umarım basarılı bır yıl gecırırız. sımdıden herkese basarılar...

arkadaslar öncelikle hepinize hayırlı olsun dıyorum. bende 2 gun once kaydımı yaptırdım cok guzel bı duygu allah emeklerımızı bosa cıkarmasın. ben derslere basladım bıle umarım basarılı bır yıl gecırırız. sımdıden herkese basarılar...

tebrik edrim cnm ooooooo sen bendende hızlısın ben sadece göz attım kitaplara önümüzdeki hafta başlayacağım çalışmaya Allah hepimizin yardımcısı olsun anotomi bizi zorlayacak gibi görünüyor.

Hayırlı olsun arkadaşlar.Ben daha yaptırmadım.Öğrenci kimlik kartınızı aldınız mı?

tebrik edrim cnm ooooooo sen bendende hızlısın ben sadece göz attım kitaplara önümüzdeki hafta başlayacağım çalışmaya Allah hepimizin yardımcısı olsun anotomi bizi zorlayacak gibi görünüyor.
arkadaşlar hepinizi tebrik ederim anatomi zor aama bi o kadar zevkli bir ders ben bu yıl ikinci sınıfa geçtim çalşırsanız eminim olucaktır şimdiden başarılar diliyorum

bende bugün kaydımı yaptım:36_11_12: bitti çok şükür ama bende bittim valla.
Kitaplarımıda aldım....süper ya çok heyecanlıyım. hemen derslere başlamak istiyorum....

evet anatomi benide korkutuyor umarım çok zorlanmayız :ggggdw:

Bende sonunda kaydımı yaptırdım arkadaşlar...:36_7_8:

kayıt yaptığımda bana 15 ocakta öğrenci kimliğimi gelip alabileceğimi söylemişlerdi :)

kayıt yaptığımda bana 15 ocakta öğrenci kimliğimi gelip alabileceğimi söylemişlerdi :)

Banada kayıt yaptırdığım zaman 2 ay sonra demişlerdi ama şimdi 24 ocaktan sonra alacağımızı öğrendim..

slm..ben de yeni bu sene aöf okul önc lisans programı kazandım..sınavlar nisan ve mayıs aylarında olcak die biliyrum.ama aralık diyo burdaki üyeler..anlamadım?yardımcı olur musunuz?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri