Kasım ataması istanbulu tercih edenler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adelhaid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@adelhaid
kasım atamasında istanbulu yazanlar puanlarını ve tercihlerini paylaşsınlar.daha sağlıklı tercihler yapalım.bu arada istanbulda çalışan arkadaşlardan da bilgi bekliyoruz çalışma şartlarıyla ilgili.şimdiden teşekkürler

arkadaşım istanbul çok büyük bi şehir...yazacağınız ilçeye göre değişir çalışma şartları.........

Ümranİye cumhurİyet anaokulunu yazin pİŞman olmazsiniz

bende kartal yazmayı düşünüyorum ama okula daha karar vermedım kartalın ıyı olduğunu duydum sizce nasıl bıyer bılen varsa paylaşabılırmı bızımle acaba ..açıkcası ben yaşam şartları nedenıyle istanbul yazmaya korkuyorum...

kartalı biliyorum ben.özellikle sahil kısımları güzel.evlerde iyi sayılır istanbul şartlarına göre.bende kartal yazdım ama öncelikle ümraniye yazmak istiyorum.cumhuriyet anaokulu a.dudulu da değil mi.uzak gibi geldi bana biraz.bide inkilap ilköğretim nasıl bi okul bilginiz var mı

Bende 5 tane istanbul yazdım ama geleceğini hiç sanmıyorum.Arkadaşlar 72,693 le atanmama hiç mi ihtimal yok.Herkes mi 75 üstü aldı bu sınavdan.Forumlarda herkesin puanı 75 ve üstü moralim sıfıra düştü ya.

sen hangi okulları yazdın.olur inş ya.ama benimde pek ümidim yok.istanbulu yazmak pek akıllı işi değil ama onu bile yazdım.istanbula atanırsan haberleşelim ama yinede

5 i de kartal benim tercihlerimin.Bildiğimden değil halam oturuyordu eskiden.Güzel derdi hep bende yazdım.umarım güzeldir.

arkadaşlar ben kartalı iyi biliyorum bir zamanlar oturmuştuk. anadolu yakasının en güzel ilçelerinden biri çok fazla sıkıntı yaşamazsınız.

teşekkürler snnr.az kaldı arkadaşlar allah hepimize sabır versin.zor bir bekleyiş bizi bekliyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri