Kart Örneği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.okuloncesi.org
@nesslyhan
YAPARKEN BAYA DÜŞÜNDÜM,AMA UYGULAMASI DAHA AZ VAKTİMİ ALDI:)ÇİÇEKLERİ ÇOCUKLAR YAPIŞTIRDI..YARIN VERECEĞİZ VELİLERE..KARTIN ÜST KISMINA ÇOCUĞUN ADINI ,İÇİNEDE ÇOCUĞUN DİLEKLERİNİ YAZDIM...

BEN NEDEN GÖREMİYORUM YA

Çok güzel görünüyor sağol arkadaşım

:thumbsup:neslihan çok güzel ve bi o kadar da farklı çalışmalarını bizlerle paylaştığın ve paylaşacağın için çook teşekkürlerrr:D

çokk güzell nesliiiii..elinee,emeğinee,aklınaa binlercee kezz sağlıkk canımm yaaa..
bizimlee paylaştığınn içinn teşekkürlerrr...

çok güzel olmuş ama ben nasıl olduğunu anlamadım......:(((eline sağlık arkadaşım..

Çoooook Güzel olmuş Ellerinize sağlık.Teşekkürler...

çok güzel bir çalısma

arkadaşlar tek tek teşekkür ederim.beğendiğinize sevindim.semanur kart yaparken kartonu ikiye katladıkdan sonra katladığın kısımdan yarım yada 1 cm lik aralıkla kes.kestiğin 1 cm'lik çubukların birini sola diğerini sırayla sağa katla.üzerine çiçekleri kesip yapıştır.anlatamadıysam,msj yaz fotoğraf göndereyim.ok?

süper bişey buu çok yaratıcısın ya bende renk kawramıyla ilgili ne yapabilirim bulurmusun yaa:(

ellerine saglık bende cok begendimm

yağmur' Alıntı:
süper bişey buu  çok yaratıcısın ya bende renk kawramıyla ilgili ne yapabilirim bulurmusun yaa:(

EŞLEŞTİRME KARTLARI YAPABİLİRSİN.ATIYORUM SARI: MUZ-LİMON GİBİ..

ARKADAŞLAR BEĞENMENİZE SEVİNDİM.BU KARTTAKİ ÇİÇEKLERİ İSTER İÇE İSTER DIŞA KATLAYABİLİRSİNİZ.DAHA DA FARKLI OLUYOR.... :thumbsup:

Tebrik ederim. Gerçekten hem çocukları zorlamayacak, hem de kas gelişimleri için yararlı bir çalışma. Teşekkürler

teşekkürler

çok hoş olmuş ellerine sağlık

çok güzellllll

TEŞEKKÜR EDERİM

TEŞEKKÜR EDERİM ... :)

çok güzel, teşekkürler:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri