Arkadaşlar karadenizi tercih edecek olanlar öncelikli tercihlerini ve puanlarını yazarsa birbirimizden haberdar oluruz, bir de karadenizde kadrolu çalışan arkadaşlar puanlarını yazarsa fikrimiz olur lütfen paylaşalım...
Bende öncelikli olarak karadeniz düşünüyorum olmazsa antep malatya..puanım 80,96
Hocam önceliğim karadeniz olur ben karadenizliyim ordu giresun yazarım..ama malatya ve antepide yazıcam.merkeze yakın okulları tercih ederim artık..Allah yardımcımız olsun ya ne hallere düştük..Ne zormuş bu tercih işi..Sadece il seçsek ii olurdu okul okul yazmak da çokk zor..yüksek puanla biri yazdı mı gidiyo tercihh..Bi de arkadaşlar kimden duyduysam puanlar hep 82,80,79,78 ya..ben bayağı düşük gelir diyordum ort. puanları..yinede millet ii almışş..
Bir de diğer bölümden arkadaşlar bize siz boşuna çalışıyosunuz atancaksınız diyorlardı..Ne hallere düştük valla..Allah bizi bu hale getirenleri de bu hallere düşürsün..
arkadaslar puanım 76 trabzon giresun rize ist yazmayı düşünüorum sıralamarım illeri sıraladıgım sekildedir bilginize ayrıca eynesili bi arkadasım 82 puanla yazacak haberiniz olsun
peki hocam ben de trabzondan öncelikle hayrat yazmayı düşünüyorum da o yüzden sordumzehra öğretmenim öncelikle yıldızlı merkez cukurcayır vakfıkebir kesin olmamakla birlikte hayrat
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!