Karadenizzz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zehra.58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zehra.58
Arkadaşlar karadenizi tercih edecek olanlar öncelikli tercihlerini ve puanlarını yazarsa birbirimizden haberdar oluruz, bir de karadenizde kadrolu çalışan arkadaşlar puanlarını yazarsa fikrimiz olur lütfen paylaşalım...

samsun ve ordu ilk tercihlerim olacak.puanım 73.çooook zorrrr..zehra hocam senin puan kaç nereleri düşünüyosun

Bende öncelikli olarak karadeniz düşünüyorum olmazsa antep malatya..puanım 80,96

benim de 73,391 hocam küsüratlar da önemli artık. ben öncelikle rize giresun ve artvin düşünüyorum ama ben de korkuyorum:(

Bende öncelikli olarak karadeniz düşünüyorum olmazsa antep malatya..puanım 80,96

hocam önceliğiniz hangi şehir ve hangi okul söyleyin de biz boşuna yazmayalım oraları:)

arkadşlar bartını düşünen var mı karadeniz olarak benim puan 67 ben yazmayı düşünüyorumda zonguldak ve karabükte düşünüyorum yazmak isteyenler puanları ile yazarlarsa okul da az o yüzden

Hocam önceliğim karadeniz olur ben karadenizliyim ordu giresun yazarım..ama malatya ve antepide yazıcam.merkeze yakın okulları tercih ederim artık..Allah yardımcımız olsun ya ne hallere düştük..Ne zormuş bu tercih işi..Sadece il seçsek ii olurdu okul okul yazmak da çokk zor..yüksek puanla biri yazdı mı gidiyo tercihh..Bi de arkadaşlar kimden duyduysam puanlar hep 82,80,79,78 ya..ben bayağı düşük gelir diyordum ort. puanları..yinede millet ii almışş..

Bir de diğer bölümden arkadaşlar bize siz boşuna çalışıyosunuz atancaksınız diyorlardı..Ne hallere düştük valla..Allah bizi bu hale getirenleri de bu hallere düşürsün..

Hocam önceliğim karadeniz olur ben karadenizliyim ordu giresun yazarım..ama malatya ve antepide yazıcam.merkeze yakın okulları tercih ederim artık..Allah yardımcımız olsun ya ne hallere düştük..Ne zormuş bu tercih işi..Sadece il seçsek ii olurdu okul okul yazmak da çokk zor..yüksek puanla biri yazdı mı gidiyo tercihh..Bi de arkadaşlar kimden duyduysam puanlar hep 82,80,79,78 ya..ben bayağı düşük gelir diyordum ort. puanları..yinede millet ii almışş..

hocam bence senin çevrendekiler çok çalışmış ben burda çok nadir 75 üstü puan duydum. temennimiz onların karadenizi tercih etmemeleri:) ben de giresundan bi kaç yer yazmayı düşünüyorum bu arada hcam seninle irtibatta olalım tabi ben ilçe yada köy yazarım görele eynesil espiye olabilir?

Bir de diğer bölümden arkadaşlar bize siz boşuna çalışıyosunuz atancaksınız diyorlardı..Ne hallere düştük valla..Allah bizi bu hale getirenleri de bu hallere düşürsün..

zaten onun rahatığı insanları bu hallere düşürdü hocam bence genel olarak okul önceciler özellikle bu yıl çalışmadılar

ordudan akkuş çaybaşı ikizce korgan yazmayı düşünüyorum.buraları düşünen varmı arkadaşlar

ceylan puanın kaçç??

Rize yazacak arkadaşlar puanlarınızı yazar mısınız, kaçıncı tercihte yer vereceğinizi de lütfenn...

arkadaslar puanım 76 trabzon giresun rize ist yazmayı düşünüorum sıralamarım illeri sıraladıgım sekildedir bilginize ayrıca eynesili bi arkadasım 82 puanla yazacak haberiniz olsun

arkadaslar puanım 76 trabzon giresun rize ist yazmayı düşünüorum sıralamarım illeri sıraladıgım sekildedir bilginize ayrıca eynesili bi arkadasım 82 puanla yazacak haberiniz olsun

nesibe hocam trabzondaki okullarda sıralamanız nasıl olur? zaten çok fazla kadro yok

zehra öğretmenim öncelikle yıldızlı merkez cukurcayır vakfıkebir kesin olmamakla birlikte hayrat

hayırlısı inş herkes istedigi yere atanır

karadenizi yazacak çok kişi var tanıdığım ben dahil

ugurlu hocam puanlar nedir bilgi verseniz de ölü tercihlerde bulunulmasa

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri