Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,bende avanosluyum,ama İzmirde oturuyoruz.5 gün sonra geliyorum inşallah memleketime.5 ve 3,5 yaşlarında iki çocuğum var onların gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla burayı takip etmeye başladım.hep okuyordum,yazmıyordum,bu ilk mesajım.bizleri bilgilendiren tüm arkadaş ve hocalarımıza teşekkür ederim.
Merhaba,bende avanosluyum,ama İzmirde oturuyoruz.5 gün sonra geliyorum inşallah memleketime.5 ve 3,5 yaşlarında iki çocuğum var onların gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla burayı takip etmeye başladım.hep okuyordum,yazmıyordum,bu ilk mesajım.bizleri bilgilendiren tüm arkadaş ve hocalarımıza teşekkür ederim.
merhaba ben avanos merkez kapadokya ilköğretim okulunda ve avanosta 2.yılım.çok güzel bu siteyi takip etmeniz her türlü soruyu iletebiliriz inşallah yardımcı oluruz.çünkü çocuk yetiştirmek çok zor bir iş.allah bağışlasın görüşmek üzere.