Kapadokya İlköğretim Okulu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkemalmetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mkemalmetin
Selam arkadaşlar ben de nevşehir avanostayım kapadokya ilköğretim okulu.

Hocam hoş geldiniz aramıza :) Sefalar getirdiniz...

TEŞEKKÜR EDERİM HOŞBULDUK ARKADAŞLAR.

Merhaba,bende avanosluyum,ama İzmirde oturuyoruz.5 gün sonra geliyorum inşallah memleketime.5 ve 3,5 yaşlarında iki çocuğum var onların gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla burayı takip etmeye başladım.hep okuyordum,yazmıyordum,bu ilk mesajım.bizleri bilgilendiren tüm arkadaş ve hocalarımıza teşekkür ederim.

Merhaba,bende avanosluyum,ama İzmirde oturuyoruz.5 gün sonra geliyorum inşallah memleketime.5 ve 3,5 yaşlarında iki çocuğum var onların gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla burayı takip etmeye başladım.hep okuyordum,yazmıyordum,bu ilk mesajım.bizleri bilgilendiren tüm arkadaş ve hocalarımıza teşekkür ederim.

merhaba ben avanos merkez kapadokya ilköğretim okulunda ve avanosta 2.yılım.çok güzel bu siteyi takip etmeniz her türlü soruyu iletebiliriz inşallah yardımcı oluruz.çünkü çocuk yetiştirmek çok zor bir iş.allah bağışlasın görüşmek üzere.

merhabalar! bende nevşehir merkezde 30 ağustos ilköğretim okulunda görev yapıyorum. meslek hayatımda da yeniyim siteye kayıtta da:)

hepiniz hoşgeldiniz :) :) ben kapadokyayı gezmek istiyorum ya bakalım ne zaman olucak? benim yerime de gezin oraları...

hoşgeldiniz arkadaşlar...

İnşallah bir gün bende oraları gezip görmek isterim.Hoşgeldiniz...

hoşgeldiniz hocam...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri